Tgrt Haber

Android telefonlarda tüm fotoğraflar bir arada: ‘Bulut medya uygulaması’ geliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Androidauthority
16 Aralık 2023 15:44 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 15:45
Android telefonlarda tüm fotoğraflar bir arada: ‘Bulut medya uygulaması’ geliyor

Google, Android ekosistemine sahip cihazlar için fotoğraflarda büyük bir kolaylık sağlayacak. Bulut tabanlı fotoğrafların hepsi bir arada olacak. İşte yeni özellikten ilk bilgiler.

Google​, Android​ ekosistemini sürekli geliştiriyor. Bununla birlikte Google bünyesindeki uygulamalar da sık sık yeni özellikler kazanıyor, Android ile daha uyumlu hale getiriliyor.

Şimdi ise sırada bir başka yenilik var. Google bu kez üçüncü taraf bulut tabanlı fotoğrafları da telefon galerisinde gösterilmesini sağlayacak.

BULUT MEDYA İLE TÜM FOTOĞRAFLAR AYNI YERDE GÖRÜLECEK

Android 14 ile gelen yeni bir değişiklik sayesinde sistemin fotoğraf seçicisi, bulut depolama uygulamalarıyla entegre bir hâle geldi. Söz konusu özellik sayesinde Google Fotoğraflar​ kitaplığınızdan Android uygulamalarına resim aktarmak önümüzdeki günlerde çok daha kolay olacak.

Androidauthority’nin aktardığına göre Bulut medya sağlayıcıları, Android'in Fotoğraf Seçici'sinde şimdiye kadar otomatik olarak görünmüyordu. Ancak bu yeni seçenek sayesinde kullanıcılar cihazlarındaki herhangi bir uygulamaya fotoğraf aktarmak istedikleri zaman, Google Fotoğraflar gibi bulut uygulamalarına doğrudan erişebilecek. Ayrıca kullanıcıların çeşitli ayarlar yapmasına da müsade edilecek.

Kaynak: Androidauthority

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...