Tgrt Haber

AnTuTu açıkladı: İşte en güçlü Android telefonlar!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: AnTuTu
03 Mart 2023 08:55 - Güncelleme : 03 Mart 2023 10:05
AnTuTu açıkladı: İşte en güçlü Android telefonlar!

Akıllı telefon performans kıyaslama platformu AnTuTu, şubat ayının geride kalmasıyla en iyi telefon listesini güncelledi. İşte AnTuTu’ya göre Şubat 2023’ün en güçlü akıllı telefonları…

Dünyaca ünlü kıyaslama platformu AnTuTu​, aylık olarak Android cihazları zorlu testlere tabii tutuyor ve en iyi performans sunan cihazları sıralıyor. Bu karşılaştırma düzenli olarak birkaç yıldır devam ederken, mart ayına geçiş yapmakla beraber şubat ayının en iyi telefonları da sıralandı.

AnTuTu tarafından paylaşılan Şubat2023 listesinde yine birbirinden iddialı telefonlar yer alıyor. İşte geçtiğimiz ayın performans şampiyonu modelleri…

ŞUBAT 2023 EN İYİ TELEFONLAR

Beklendiği gibi amiral gemisi telefonlar listede başı çekiyor. Bunlardan ilk sırada yer alan model 1.327.151 puan ile OnePlus 11. Qualcomm’un ikinci nesil Snapdragon 8 işlemcisini kullanan telefon şu an için en güçlü model seçildi ve şubat ayını zirvede kapattı.

Listenin ikinci sırasında ise Red Magic 8 Pro yer alıyor. Oyuncular için geliştirilen telefon, OnePlus 11’e yakın bir puanla ikincilikte bulunuyor. Cihaz ikinci nesil Snapdragon 8 işlemciyle güçlendirilirken, ayrıca güçlü bir soğutma sistemine sahip.

AnTuTu açıkladı: İşte en güçlü Android telefonlar!

Üçüncü sırada ise yakından tanıdığımız Redmi K60 Pro’yu görüyoruz. İkinci nesil Snapdragon 8 işlemciyle güçlendirilen telefon, Xiaomi’nin geliştirdiği özel motor sayesinde oyunların yanı sıra genel performans da önemli işler ortaya koyuyor.

İlk üç yukarıdaki modellerden oluşurken, dokuzuncu sırada Galaxy S23 Ultra Qualcomm tarafından özel olarak sağlanan Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy yongası ile en iyi cihazlar arasına girmeye hak kazandı.

Güncellendi: 03.03.2023-08.55

Kaynak: AnTuTu
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...