Tgrt Haber

AnTuTu, Mayıs ayının en güçlü 10 telefonunu açıkladı: Kıyasıya rekabetin kazananı belli oldu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: AnTuTu
05 Haziran 2023 10:55 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 10:59
AnTuTu, Mayıs ayının en güçlü 10 telefonunu açıkladı: Kıyasıya rekabetin kazananı belli oldu!

Her ay düzenli olarak akıllı telefonları performansına göre sıralayan AnTuTu, Haziran ayına giriş yaparken Mayıs ayının en güçlü telefonlarını da açıkladı.

Android​ akıllı telefonlar arasında kıyasıya bir rekabet var. Üreticiler hem ekran, hem işlemci​ hem de tarafına yoğunlaşarak en iyi fiyata en iddialı telefonlarını piyasaya sürüyor. Bu telefonların çeşitli testleri ise AnTuTu​ tarafından gerçekleştirilip derecelendiriliyor.

Her ay düzenli olarak performans testleri yapan, bunun sonucunda ise en güçlü 10 telefonu sıralayan AnTuTu, Haziran ayına girerken bir önceki ayın kıyaslama tablosunu da paylaştı. Buna göre en güçlü 10 akıllı telefon​ listesi de güncellenmiş oldu.

İŞTE EN GÜÇLÜ 10 TELEFON

Öncelikle söz konusu sıralamada Apple’a ait bir iPhone’a yer verilmiyor. AnTuTu, Android amiral gemisi telefonlar üzerinden bu testleri gerçekleştirdiğini belirtiyor. Dolayısıyla listede iPhone​ görmemenize çok şaşırmamakta fayda var.

AnTuTu, Mayıs ayının en güçlü 10 telefonunu açıkladı: Kıyasıya rekabetin kazananı belli oldu!

Sıralamaya dönersek AnTuTu Mayıs ayı şampiyonu MediaTekDimensity 9200+ işlemciye sahip iQOO Neo 8 Pro oldu. Qualcomm işlemcili bir telefon Mayıs ayında ne yazık ki birinci sırada yer alamadı. Listenin tamamı ise şöyle:

- iQOO Neo 8 Pro
- OnePlus 11
- Oppo Find X6 Pro
- iQOO 11 Pro
- Red Magic 8 Pro+
- Vivo X Fold 2
- Vivo X90 Pro+
- Xiaomi 13 Ultra
-iQOO 11
- Meizu 20 Pro

ORTA SEGMENTİN EN İYİLERİ DE AÇIKLANDI

Amiral gemisi telefonların yanı sıra en güçlü 10 orta sınıf telefon da açıklandı. Buna göre orta segmentte en iyi cihazlar sırasıyla şöyle:

-realme GT Neo 5 SE
-Redmi Note 12 Turbo
-Vivo S16 Pro
-iQOO Neo7 SE
-Redmi K60E
-OnePlus Ace Racing
-OPPO Reno 9 Pro 5G
-OnePlus Ace
-realme GT Neo 3
-Redmi K50

Kaynak: AnTuTu
Derleme: tgrthaber.com.tr

Kaynak: AnTuTu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...