Tgrt Haber

AnTuTu açıkladı: İşte Temmuz ayının en güçlü 10 akıllı telefonu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: AnTuTu
02 Ağustos 2022 09:50 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 09:55
AnTuTu açıkladı: İşte Temmuz ayının en güçlü 10 akıllı telefonu!

Performans ve arayüz kıyaslama platformu AnTuTu, en güçlü Android telefonların yeni bir listesini paylaştı. 10 modelden oluşan listede, kıyasıya rekabet yaşandı.

Akıllı telefonların performans​, arayüz ve daha birçok testlerini gerçekleştiren AnTuTu​ ekibi, son olarak listesini Temmuz ayının en güçlü on telefonu ile güncelledi. Her iki ay içerisinde yeni bir telefon piyasaya çıkarken, liste ise yeni çıkan bu telefonlara göre düzenli olarak güncelleniyor. 

Peki karşılaştırma platformu AnTuTu'ya göre en güçlü 10 Android akıllı telefon​ hangisi oldu? Xiaomi, OnePlus, Red Magic ve daha birçok markanın yer aldığı listede, elde edilen sonuçlar ise oldukça yüksek.

ANTUTU EN İYİ 10 TELEFON

Temmuz ayı geride kalırken, AnTuTu ekibi en iyi amiral gemilerinin listesini de paylaştı. Akıllı telefonların yanı sıra bu kez, Snapdragon 8+ Gen 1​ işlemcinin piyasaya çıkması dikkat çekti. Zira bu işlemciyi kullanan cihazların neredeyse tamamı, AnTuTu'nun en güçlü cihazları arasında yer almayı başardı.

En son listeye göre ilk on Android performans listesinin tamamı Snapdragon 8+Gen 1 işlemciyi kullanan modellerden oluştu.

Temmuz ayının en güçlü telefonu aktif soğutma sistemine sahip Red Magic 7S oyun telefonu oldu. 1.12 milyonluk AnTuTu puanına sahip telefon, performansıyla göz doldurmayı başardı ve listede ilk sıraya yerleşti.

AnTuTu açıkladı: İşte Temmuz ayının en güçlü 10 akıllı telefonu!

İkincilikte ise yine şaşırtmayacak bir model bulunuyor. Çinli teknoloji devi tarafından piyasaya sürülen OnePlus 10 Pro, yeni nesil işlemcisiyle ikinci sıraya yerleşmeye hak kazandı. 

İlk iki sıranın yanı sıra Xiaomi'nin yeni modelleri de en güçlü telefonlar arasına girmeyi başardı. Özellikle bu alanda oyuncu telefonlarıyla ön plana çıkan Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü Xiaomi 12S serisinin performansıyla göz doldurdu.

AnTuTu Temmuz ayı listesine baktığımızda Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra ve Xiaomi 12S üçlüsü listede sırasıyla; 6/7/8'inci sırada yer aldı. Ancak Dimensity 9000+ işlemci kullanan Xiaomi 12 Pro ise listenin onuncu sırasında çok yüksek olmayan bir skorla yerini aldı. 

Kaynak: AnTuTu
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...