Tgrt Haber

Apple gizlice harekete geçti!

29 Şubat 2016 10:58
Apple gizlice harekete geçti!

Teknoloji devi Apple'ın Kaliforniya'daki kampüsünde gizlice araba geliştirdiği iddia edildi.

Sputnik'in Fox News’tan aktardığı habere göre, bölge sakinleri yaklaşık 4 metre yüksekliğinde tel örgüyle çevrili kampüsten düzenli olarak gelen seslerden rahatsız. Kampüsten gelen çatlama, çarpma ve keskin mekanik seslerinin kapalı poligonda büyük metal nesnenin manevra yaptığı izlenimi bıraktığı ifade edildi. Diğer seslerin, motorun ani hızlanmasına benzediği kaydedildi. Sesler genelde gece saatlerinde tekrarlanıyor ve kent sakinlerini uyandırıyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTI

Televizyon, Apple kampüsünde alınan güvenlik önlemlerinin de şüphe uyandırdığını dile getirdi. Kampüs yakınında köpeklerini gezdiren vatandaşlar, otomobilleri içinde oturan güvenlik çalışanlarının onları izlediğini ve bölgeye kimseyi yaklaştırmadığını anlattı. Apple ise, televizyonun konuyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...