Tgrt Haber

Apple, iOS 16.2 ile getirdiği özelliği geri çekti: Kullanıcılar artık erişemiyor

23 Aralık 2022 11:40 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 11:42
Apple, iOS 16.2 ile getirdiği özelliği geri çekti: Kullanıcılar artık erişemiyor

Geçtiğmiz haftalarda yayınlanan iOS 16.2 güncellemesiyle kullanıcılara yeni bir özellik sunan Apple, hiçbir açıklama yapmaksızın özelliği geri çekti.

Apple​, geçtiğimiz hafta iPhone​ kullanıcıları için iOS 16.2 güncellemesini kullanıma sundu. Son dönemde yayınlanan en büyük güncellemelerden 16.2, yeni özelliklerin yanı sıra hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerle geldi.

Ancak bazı kullanıcılar, iOS 16.2 ile gelen bir özelliğin sessiz sedasız kaldırıldığını fark etti.

HOMEKİT ÖZELLİĞİ GERİ ÇEKİLDİ

Cupertinolu şirket, yeni sürümüyle HomeKit uygulamasındaki temel mimari için yükseltme getirdiğini duyurmuştu.

Fakat yeni mimariye yükseltmek isteyen iPhone kullanıcıları, yükseltme yaparken takılı kaldığını ve uygulamanın cevap vermediğini belirtti.

Apple, iOS 16.2 ile getirdiği özelliği geri çekti: Kullanıcılar artık erişemiyor

Bazı iPhone kullanıcıları, sorunun kendiliğinden çözüldüğünü, bazıları da uygulamanın kapandığını ya da yeniden kurulum istediğini açıkladı. Güncellemeden bir hafta sonra Apple, konuyla ilgili açıklama yapmadan sessizce iOS 16.2 mimari yükseltme seçeneğini iPhone cihazlardan kaldırdı. Bu, artık iPhone kullanıcılarının HomeKit uygulamasına girdikten sonra yükseltme yapmasına müsade etmiyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...