Tgrt Haber

Apple, iOS 17 Beta 8 güncellemesini sundu

30 Ağustos 2023 09:32 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 10:33
Apple, iOS 17 Beta 8 güncellemesini sundu

Apple, iOS 17'yi tanıtmasının ardından başlattığı beta programı sürecine hız kesmeden devam ediyor. Yeni iOS 17 Beta 8 güncellemesi geliştiriciler için kullanıma sunuldu.

ABD'li teknoloji devi Apple​, dün akşam saatlerinde iPhone 15​ serisini tanıtacağı etkinliğin tarihini resmi olarak açıkladı. Fakat sadece bununla da kalmayan şirket, aynı zamanda yeni iOS 17​ beta sürümlerini de kullanıcılarıyla buluşturdu.

Teknoloji devi, geliştiricilere özel olarak iOS 17 Beta 8 güncellemesini sunarak, yeni özelliklerin ve geliştirmelerin test edilmesine olanak sağlıyor.

Apple, 5 Haziran'da düzenlenen yıllık Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğinde iOS 17'yi tanıtarak, iPhone kullanıcılarına StandBy modu, Canlı Sesli Mesaj, AirDrop güncellemeleri gibi birbirinden heyecan verici özelliklerin müjdesini vermişti.

Yeni iPhone güncellemesi Haziran ayının başından bu yana ön yayın sürümü olarak erken erişime açılmış durumda. Özellikle geçtiğimiz aydan itibaren, Apple halka açık beta programı üzerinden daha geniş bir kullanıcı kitlesine iOS 17'nin test edilmesine imkan tanıdı. Şimdi de betada bir sonraki aşamaya geçildi.

572 MB boyutunda olan iOS 17 Beta 8 güncellemesi büyük bir yenilik getirmiyor. Daha çok önceki sürümlerde tespit edilen çeşitli hataları mercek altına alan yeni sürüm, iOS 17'nin final sürümünde sona yaklaşıldığını gösteriyor.

Beklentilere göre iOS 17'nin yaklaşık olarak birkaç hafta içinde nihai sürüme ulaşması öngörülüyor. Apple her yıl olduğu gibi, yeni güncellemenin resmi çıkış tarihini iPhone etkinliğinden sonra açıklayacak. Bu süreçten önce en güncel özellikleri takip etmek isteyen kullanıcılar, beta programına kaydolabilirler.

İOS 17 BETA 8 NASIL YÜKLENİR?

Yeni iPhone güncellemesi, Apple'ın Beta Programı'na kayıtlı olan uygulama geliştiricileri için kullanıma sunuldu. Güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek yükleyebilirsiniz.

Kaynak: 9to5Mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...