Tgrt Haber

Belki de iPhone 15'i en iyi kılan özellik bu... Apple'dan dikkat çeken reklam filmi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 9to5mac
02 Aralık 2023 15:01 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 15:03

iPhone 15 serisinin fiyatları eleştirilse de, sahip olduğu özellikler kesinlikle rakiplerinin çok ötesinde. Öyle ki son yayınlanan reklam filmi de bunu açıkça gözler önüne seriyor.

iPhone 15​ serisi, iPhone 14​'lerin biraz iyileştirilmiş modeli olarak karşımıza çıktı. Yani iPhone 14 serisini kullanıyorsanız, iPhone 15'lere geçiş yapmanız için çok fazla neden yok. Ama yine de model yükselten biriyseniz yeni iPhone'ların kamerası kesinlikle göz ardı edilemez.

iOS 17'ye ilişkin Kişisel Ses özelliğini tanıtan bir video yayınlayan Apple, şimdi de YouTube kanalından iPhone 15'in 'Portre Modu'nu ele alan bir video paylaştı.

İPHONE 15'İN 'PORTRE KAMERA​' YETENEKLERİ ÇOK KONUŞULACAK

Akıllı Portre Modunu destekleyen iPhone 15 serisi, fotoğrafta kimin odak noktası olması gerektiğini manuel olarak seçmeye imkan tanıyor. Paylaşılan YouTube videosunda da aslında tam olarak buna değinilmiş. Fotoğraf çekilen bir çiftin, gelişmiş Porte Modu sayesinde dilediği kişiyi odakladığını görebilirsiniz.

Akıllı Portre Modu sayesinde iPhone, fotoğrafta bir insan, hayvan ya da nesneyi tespit ederek Portre Modunu o nesneye özel kılabiliyor. Hatta daha da ilginci Porte Modu aktif olmasa da bu özellikten yine de faydalanabilirsiniz. 

Tüm iPhone 15 modellerinde yer alan bu özellik, akıllı telefonda fotoğrafıçılığı bir adım daha öteye taşıyor. Çekim yaptıktan sonra normal bir fotoğrafı portreye dönüştürmenin yanı sıra, hedef nesneyi sizin belirleyebilmeniz en dikkat çeken özelliklerden biri. Belki de sadece kamerası için bile iPhone 15 serisine göz atabilirsiniz. 

Kaynak: 9to5mac 

Kaynak: 9to5mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...