Tgrt Haber

Apple, iPhone'da birçok sorunu çözeceği iOS 16.1.1 güncellemesine hazırlanıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
08 Kasım 2022 12:25 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 12:27
Apple, iPhone'da birçok sorunu çözeceği iOS 16.1.1 güncellemesine hazırlanıyor

iPhone için birkaç sorunu tespit eden Apple, yeni bir güncellemeye daha hazırlanıyor. Cupertino merkezli şirket, iOS 16.1.1 ile birçok iyileştirme ve düzenleme yapacak.

Apple​, iOS 16 güncellemesiyle iPhone​'larda yeni bir döneme geçiş yaptı. Gerek özellik gerek optimizasyon açısından onlarca yeniliği beraberinde getiren güncelleme​, desteklenen tüm modeller için de sunuldu.

Ancak her güncellemede olacağı gibi iOS 16'da da yine bazı sorunlar var. Neyse ki Apple tespit ettiği bu sorunları çok yakında yayınlayacağı güncelleme ile giderecek.

IOS 16.1.1 YAKINDA GELİYOR

iPhone kullanıcılarının bir süredir rahatsız olduğu hata ve sorunlar, yakında çıkacak iOS 16.1.1 ile çözüme kavuşacak. Rapora göre güncelleme, WİFİ ve reklam çerçvesiyle ilgili sorunlara ve iyileştirmelere odaklanacak.

Güncellemenin şu anda Apple tarafından test edildiği ve yakında yayınlanacağı söyleniyor. Yeni iOS 16 sürümü ile iPhone’un gece boyu veya başka durumlarda bekleme modunda bırakıldığında WiFi bağlantısının kesilmesine neden olan sorunun çözülmesi bekleniyor.

Apple, iPhone'da birçok sorunu çözeceği iOS 16.1.1 güncellemesine hazırlanıyor

Öte yandan Apple, WiFi hatasını düzeltmenin yanı sıra iOS 16 final sürümünün yayınlanmasından bu yana kullanıcılardan gelen şikayetleri ele alabilir. Yeni özellik olarak, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri için uydu bağlantısı üzerinden acil durum çağrısı gelmesi bekleniyor.

Kaynak: macrumors
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...