Tgrt Haber

Apple, iPhone'lar için iOS 17 Beta 7 güncellemesini yayınladı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: MacRumors
23 Ağustos 2023 10:39 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 10:40
Apple, iPhone'lar için iOS 17 Beta 7 güncellemesini yayınladı

Apple, iPhone için yeni iOS 17 Beta 7 güncellemesini yayınladı. Apple'ın Beta Programı'na kayıtlı uygulama geliştiricileri yeni sürümü kablosuz olarak yükleyebiliyor.

Apple​, önümüzdeki ay iPhone 15​ serisini tanıtacak. iPhone'un yanı sıra yazılım alanında da önemli bir güncelleme kullanıcılar ile buluşacak. Haziran ayından bu yana beta​ olarak test edilen iOS 17​ güncellemesinin final sürümü iPhone 15'in ardından resmi olarak piyasaya çıkacak.

Geçen hafta iOS 17 beta 6 sürümü ile karşımıza çıkan ABD'li teknoloji devi Apple, bu hafta da beta 7 güncellemesini kullanıma sundu. Yeni iPhone güncellemesi ile birlikte hata düzeltmelerine odaklanan şirket, kullanıcılarının önceki beta sürümlerinde şikayetçi olduğu birkaç tasarım değişikliğini de geri aldı.

İOS 17 BETA 7 YENİLİKLERİ

Beta 7 güncellemesiyle Telefon uygulaması daha kullanıcı dostu hale getirildi. Tuş takımı tamamen genişletildiğinde artık sonlandırma düğmesi sağda değil, ekranın alt ortasında yer alıyor. Kullanıcıların genişletilmiş tuş takımını daha rahat kullanmalarını sağlayacak bu değişiklik, Apple'ın bir önceki beta sürümünde çağrıyı sonlandır düğmesinin yerini değiştirmesinin ardından geldi.

Apple, iPhone'lar için iOS 17 Beta 7 güncellemesini yayınladı

Beta 6 sürümünde ortaya çıkan bir hata sonucu sessiz mod anahtarının etkinleştirildiğinde kaybolan haptic geri bildirimi, ‌iOS 17‌ beta 7 sürümünde geri döndü. Üstelik, titreşimlerin süresi biraz uzatıldı ve daha belirgin hale getirildi.

Sağlık uygulamasındaki Ruh Hali Takibi özelliği, her ruh halini temsil eden animasyonların görsel sunumunu yansıtacak şekilde güncellendi. Her bir şekil etrafındaki halkaların hızı yeniden ayarlandı. Apple bu güncellemeyle kullanıcıların duygusal durumlarını daha iyi takip etmelerini kolaylaştırıyor.

iOS 17 Beta 7 nasıl yüklenir?

Yeni iPhone güncellemesi, Apple'ın Beta Programı'na kayıtlı olan uygulama geliştiricileri için kullanıma sunuldu. Güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek yükleyebilirsiniz.

Kaynak: MacRumors
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...