Tgrt Haber

Apple Watch rakibi Samsung Galaxy Watch Ultra'nın kilit özellikleri belli oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: SamMobile
22 Haziran 2024 17:40 - Güncelleme : 22 Haziran 2024 17:40
Apple Watch rakibi Samsung Galaxy Watch Ultra'nın kilit özellikleri belli oldu

Samsung, yeni premium akıllı saati Galaxy Watch Ultra'yı bu yıl piyasaya sürecek. Apple Watch Ultra'ya doğrudan rakip olacak yeni akıllı saatin kilit özellikleri belli oldu.

Samsung'un ilk Ultra akıllı saatini bu yıl Galaxy Watch 7 modelinin yanında piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirketin cihazı "Galaxy Watch Ultra" mı yoksa "Galaxy Watch 7 Ultra" mı olarak adlandıracağı belli değildi.

SamMobile'ın haberine göre, Galaxy Watch Ultra'nın adı Samsung'un kendi web sitesinde doğrulandı.

Şirketin web sitesine göre Samsung ilk premium akıllı saatini Galaxy Watch Ultra olarak adlandıracak. Güney Koreli firmanın Kanada pazarına yönelik web sitesi, destek web sayfasını kaldırmadan önce Galaxy Watch 7 Ultra'nın LTE modelini kısaca listeledi.

GALAXY WATCH ULTRA, SAMSUNG'UN WEB SİTESİNDE GÖZÜKTÜ

Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, web sayfası Galaxy Watch Ultra'nın boyutundan (47mm) ve bağlantısından (LTE) bahsediyor. Kasa boyutu Galaxy Watch 6 Classic kadar büyük ve çerçevesinin titanyumdan yapıldığı bildiriliyor.

Apple Watch rakibi Samsung Galaxy Watch Ultra'nın kilit özellikleri belli oldu - 1. Resim

Bunun dışında, web sayfasında yaklaşmakta olan premium akıllı saat hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Bununla birlikte, önceki sızıntılar ve raporlar sayesinde Galaxy Watch Ultra'nın 3nm 5 çekirdekli Exynos işlemci, 32GB dahili depolama alanı ve 590mAh pil içereceğini biliyoruz. Akıllı saatte ayrıca 10ATM basınç direnci ve üç fiziksel düğme bulunacağı söyleniyor.

Son olarak, bildirildiğine göre Galaxy Watch Ultra fiyatı ise 700 dolar olacak.

Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...