Tgrt Haber

Apple'dan uygun fiyatlı iPhone geliyor: 70 bin TL daha ucuz!

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
20 May 2024 09:57 - Güncelleme : 20 May 2024 13:25
Apple'dan uygun fiyatlı iPhone geliyor: 70 bin TL daha ucuz!

iPhone SE 4 modeli için yeni bilgiler ortaya çıktı. Parmak izinin kalkıp Face ID'nin geleceği yeni Apple telefonunun 2025 yılında piyasaya sürüleceği öğrenildi.

Apple​, iPhone​ 15 alacak parası olmayan ama yine de iPhone​ kullanmak isteyenler için harekete geçti. Uygun fiyatlı iPhone​ SE 4 modeli için hazırlıklara devam ediliyor. Akıllı telefonun tanıtılacağı tarihi yeni bir raporla sızdırıldı.

Şu anda Apple​'ın en pahalı ve en iyi telefonu olan iPhone​ 15 Pro Max'in Türkiye fiyatı 108 bin TL, en ucuzu iPhone​ SE 3 ise 29 bin TL; yani arada 70 bin TL civarı bir fark bulunuyor. Peki iPhone​ SE 4 ne zaman çıkacak?

IPHONE​ SE 4 2025'TE GELEBİLİR

Bir süredir, yepyeni bir tasarıma sahip yeni iPhone​ SE'nin tanıtım tarihinin çok uzakta olmadığı iddia ediliyordu. Son raporlara göre, teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği o lansman 2025 yılında gerçekleşecek.

Apple'dan uygun fiyatlı iPhone geliyor: 70 bin TL daha ucuz! - 1. Resim

İddia Apple​ tarafından resmi olarak doğrulanmadı. Bununla birlikte iPhone​ SE 3 (2022) ile SE 2 (2020) arasında iki yıl, SE 1 (2016) ile SE 2 arasında da dört yıl var. iPhone​ SE 3, iPhone​ 13 tanıtıldıktan birkaç ay sonra satışa sunulmuştu.

IPHONE​ SE 4 ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

İddialara göre iPhone​ SE 4, Apple​'ın yüz tanıma teknolojisi Face ID​'yi barındıracak. Böylece kilit açmak için orta tuşun bulunduğu son iPhone​ modeli, SE 3 olarak tarihin tozlu sayfalarına yazılmış olacak.

Aşağı yukarı iPhone​ 14'e benzeyen bir tasarıma ev sahipliği yapacağı iddia edilen yeni model, en az 64GB depolama alanı seçeneği ve 4.7 inç ekranıyla kullanıcılara hitap edecek. Fiyatlandırma açısından ise 429 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.

iPhone​ SE 4 Türkiye fiyatı, o günkü dolar/TL kuruna göre belirlenecektir. Satışa çıktığı dönemin en pahalı iPhone​'uyla arasında 70 bin TL civarında bir fark olacağı tahmin ediliyor.

Not: Görseller temsili olarak kullanılmıştır.

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...