Tgrt Haber

Arda Mamigon  “Sertifika size kariyer alanında bir değer katmalı”

06 Ocak 2023 12:23 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 12:37
Arda Mamigon  “Sertifika size kariyer alanında bir değer katmalı”

Dijital alanda pek çok insana hizmet sunan 34belgelendirme.com.tr’nin kurucusu genç girişimci Arda Mamigon, alınan sertifikaların kariyer anlamında kişiye bir değer katmasının önemli olduğunun altını çiziyor. 

İnternet kullanımının yaygınlaşmasından sonra eğitim​ ve sertifika programlarının da bu platformlarda sunulmasının pek çok faydası olduğunu ifade eden Arda Mamigon: “Pandemi sürecinin hayatımıza kattığı yeniliklerden biri de uzaktan öğrenme sisteminin yaygınlaşması oldu. Bu süreçte pek çok insan eğitimini uzaktan sürdürmek zorunda kaldı. Aynı zamanda kendini geliştirmek isteyenler de çeşitli sertifika programları ile eğitimler aldı. Biz de bu amaca hizmet eden 34belgelendirme.com.tr sitesini kurduk. Bu platformda kişisel gelişim sertifikalarının yanı sıra meslek edindirme kursları da vermekteyiz. Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden E-devlet üzerinden sorgulanabilir sertifika avantajı olan bu eğitimlerden kariyerini desteklemek isteyen herkes yararlanabiliyor. Şeklindeki sözleri ile de bu savını destekliyor.

Arda Mamigon iş geliştirme sertifikalarının almanın iş hayatındaki önemini de “ işinize geliştirmeye yönelik sertifika alarak daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Mesleğinize yönelik eğitimleri e-devlet onaylı sertifikalarla belgelendirme imkânı da bulabilirsiniz. Bu durum sizi iş hayatında rakiplerinizin çok önüne taşıyacaktır. Ayrıca iş tercihlerinizi de kendiniz şekillendirme fırsatı yakalarsınız. “ diyerek vurguluyor.

Geleceğin eğitim modelinin temellerini atmış olduklarını söyleyen Arda Mamigon, “Dünya artık dijitale taşınıyor. Bu sayede globalleşme daha hızlı oluyor. Ticari hayatın pek çoğu sanal ortama geçti. Büyük şirketler elemanlarını dijital platformlardan buluyor. Uzaktan çalışma kavramı da gittikçe yaygınlaştı. Böyle bir ortamda eğitimin de dijital ortamda olması yadsınamaz bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Biz de 34belgelendirme.com.tr olarak bu alandaki yerimizi sağlamlaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

2022 yılında kurulmuş olan 34belgelendirme.com.tr platformunun geleceğin eğitim modeline en iyi şekilde hizmet eden bir platform olma çabasında olması için çalıştıklarını söyleyen Arda Mamigon, eğitimlerin ve sertifika programlarının zaman içinde daha da çeşitleneceği konusunda teminat verdi.

Kariyer geliştirme ve kişisel gelişim alanında verilen üniversite onaylı ve e-devlet üzerinden sorgulanabilme özelliğine sahip sertifikalar verdiklerini vurgulayan Arda Mamigon, “ Aldığınız sertifika size kariyer alanında bir değer katmalı ve bunu belgelendirebilmelisiniz. Aksi takdirde sadece öğrenmiş olursunuz. Ancak özgeçmiş bilgilerinize sertifika eklemelisiniz. Bu sayede iş hayatında kendi seçeneklerinizi yapabilecek konuma gelebilirsiniz.” dedi.

Kaynak: https://34belgelendirme.com.tr 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...