Tgrt Haber

Ayyıldız Tim Dursun Çiçek'i hackledi

23 Nisan 2016 00:07
Ayyıldız Tim Dursun Çiçek'i hackledi

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, Ergenekon ve Balyoz davalarından yargılanan ve CHP Millietvekili olan Dursun Çiçek'in Twitter hesabını hackledi.

Ayyıldız Tim, CHP'li vekillere karşı siber saldırılarına devam ediyor. Ünlü hacker grubunun son hedefinde ise Ergenekon ve Balyoz davalarında sıkça adı geçen, emekli Albay ve CHP Milletvekili olan Dursun Çiçek vardı. Ayyıldız Tim ekibi, Dursun Çiçek'in Twitter hesabını hackleyerek el koydu. Daha önce bir çok CHP'li vekilin hesaplarını hackleyerek el koyan hacker grubu, Dursun Çiçek'in de hesabını hackledikten sonra benzer mesajlar attı ve CHP'den istifa edeceğini duyurdu, fakat gerçek bir süre sonra Ayyıldız Tim'in kendi logoları ve açıkladıkları mesajlarla ortaya çıktı.

"İSTİFA EDİYORUM" TWEETİ HEYECANLANDIRDI

Dursun Çiçek'in hesabına el koyan Ayyıldız Tim ekibi, önce Dursun Çiçek adına CHP'den istifa ettiğini duyurdu, Çiçek'in takipçileri bir anda neye uğradığını şaşırdı. Daha sonra Ayyıldız Tim ekibi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na aynı hesaptan çeşitli tweetler attılar. İşte Dursun Çiçek'in hesabından atılan o tweetlerden bazıları; Kaynak: TGRT Haber / Semih Bişkin

Ayyıldız Tim Dursun Çiçek'i hackledi

Ayyıldız Tim Dursun Çiçek'i hackledi

Ayyıldız Tim Dursun Çiçek'i hackledi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...