Tgrt Haber

Ayyıldız Tim Gazze'ye saldırı için İsrail'i hackledi

03 Temmuz 2014 18:43
Ayyıldız Tim Gazze'ye saldırı için İsrail'i hackledi

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail'in Gazze'ye Ramazan ayında gerçekleştirdiği saldırılar için siber savaş başlattı.

Dünyaca ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, bu kez Gazze için harekete geçti ve İsrail'e karşı siber saldırı başlatarak bir çok siteyi erişime kapattı. İsrail geçtiğimiz günlerde Filistin'de öldürüldüğü iddia edilen 3 İsrail vatandaşı için Gazze'ye operasyonların başladığını duyurmuş, Ramazan ayında bulunduğundan dolayı sahur vakti Gazze'ye saldırı düzenlemişti. İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman'ın yaptığı, 'Gazze'ye saldırılarımız artacak' açıklamasının ardından Ayyıldız Tim harekete geçti. İsrail ordusu Lieberman'ın açıklamasının ardından Gazze'ye topçu atışı gerçekleştirmiş, Filistin vatandaşları bu saldırılardan yaralı olarak kurtulmuştu. Bu gelişmelerin ardından Türk hacker grubu Ayyıldız Tim ise harekete geçti ve Gazze için İsrail'e siber saldırı başlattı. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı bilgilere göre, 02 Temmuz gecesi İsrail'e Ayyıldız Tim büyük bir siber saldırı gerçekleştirdi. Bir çok kamu ve kurum sitesini kapatan Ayyıldız Tim'in liderleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının sürdüğü taktirde siber saldırıların dahada şiddetli şekilde artarak süreceğini belirttiler. TGRT Haber / Semih BİŞKİN

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...