Tgrt Haber

Ayyıldız Tim'den CHP'ye üst üste darbe

14 Nisan 2016 21:22
Ayyıldız Tim'den CHP'ye üst üste darbe

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, CHP'li vekilleri hacklemeye devam ediyor. Ayyıldız Tim'in bu kez hedefinde CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi vardı.

Ayyıldız Tim bu kez Ali Haydar Hakverdi'nin Twitter adresini hackledi. CHP'li vekillere siber ortamdan adeta savaş açan Ayyıldız Tim bu defa CHP'nin Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'yi hackledi. Ayyıldız Tim, dün de CHP'li vekiller Lale Karabıyık ve Şenal Sarıhan'ın Twitter hesaplarını hacklemişlerdi. CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin hesabını hackleyen Ayyıldız Tim ekibi, Lale Karabıyık ve Şenal Sarıhan'ın hesaplarını ele geçirdikten sonra attıkları tweetlerin benzerlerini Ali Haydar Hakverdi'nin hesabından da attılar.

KILIÇDAROĞLUNA TWEET ATTILAR

Ayyıldız Tim ekibi, hackledikleri Ali Haydar Hakverdi'nin hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Sen hakaret ediyorsun ya, bizde bu hakkımızı kullanıyoruz, PKK'nın önüne yatma' yazdılar.

İşte Ali Haydar Hakverdi'nin Twitter'ından atılan o tweetler; Kaynak: TGRT Haber

Ayyıldız Tim'den CHP'ye üst üste darbe

Ayyıldız Tim'den CHP'ye üst üste darbe

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...