Tgrt Haber

Ayyıldız Tim'den terör yandaşı ve destekçisi sayfalara darbe

12 Ağustos 2015 18:38
Ayyıldız Tim'den terör yandaşı ve destekçisi sayfalara darbe

Ünlü Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, sosyal medya üzerinden yürütülen kirli terör propagandası için harekete geçti. Başta PKK olmak üzere bir çok terör yandaşı ve propagandası yapan hesap ve sayfalar siber saldırıya uğradı.

Ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim siber dünyada PKK başta olmak üzere terör destekçisi ve propagandası yapan bir çok sosyal medya hesabına karşı savaş başlattı. Başlatılan siber savaşta bir çok PKK yanlısı sayfa ele geçirilerek, 'Ne mutlu Türküm diyene, Herkes haddini bilecek, PKK'nın sonunu getireceğiz' gibi bir çok mesaj yayınlandı. PKK destekçisi ve propagandası yapılan sayfalarda yayınlanan bu mesajlar sonrası terör sempatizanları adeta çılgına döndü.

Geçtiğimiz günlerde HDP'li vekil Osman Baydemir'in resmi internet sitesine karşı siber saldırı düzenleyen ve her gün bir HDP'li vekilin sitesini hackleyeceklerini duyuran Ayyıldız Tim dört koldan atağa geçmiş durumda. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı bilgilere göre, Bütün ekiplerini bu konuda yönlendiren ve harekete geçiren Ayyıldız Tim son olarak PKK yanlısı ve destekçisi sosyal medya hesaplarını ele geçirmeye başladı. Ayyıldız Tim, saldırıların aralıksız olarak devam edeceğini de duyurdu. TGRT Haber / Semih Bişkin

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
MURAT13 Ağustos 2015 02:34

HELAL OLSUN

Kerim12 Ağustos 2015 23:31

Helel olsun size kardeşim

RAMAZAN12 Ağustos 2015 22:48

İŞ BU HAVADAN KARADAN SİBEL SALDIRI İLE HEP BERABER PKK YI ÇÖKERTELİM

Muhammed 12 Ağustos 2015 19:50

10 parmağında 10 marifet diye buna denir. :)

Sonraki Haber Yükleniyor...