Tgrt Haber

Bakan Varank Togg'un İtalya'da üretildiği iddialarıyla dalga geçti: Işınlanma teknolojisiyle gidip geldi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
08 Kasım 2022 20:03 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 20:21
Bakan Varank Togg'un İtalya'da üretildiği iddialarıyla dalga geçti: Işınlanma teknolojisiyle gidip geldi

Yerli otomobil Togg'un, İtalya'da üretildiği iddialarıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank dalga geçti. Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gemlik tesisinde çekilen görüntüleri ile cevap veren Bakan Varank, "Cumhurbaşkanımız, 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi." ifadelerini kullandı.

BursaGemlik​'te, 29 Ekim'de açılan  Togg fabrikası ile 60 yıllık hayal gerçek oldu. Türkiye​'nin yerli otomobili Togg​ için de serüven seri üretim bandından inen ilk araçla başladı.

TOGG İTALYA'DA ÜRETİLİYOR İDDİASI

Ancak sosyal medyada Togg'un İtalya'da üretildiğine dair iddialar ortaya atıldı. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank​ ise bu iddialara Twitter hesabından hem espirili hem de videolu bir cevap verdi. 

"IŞINLANMA TEKNOLOJİSİYLE GİDİP GELDİ"

Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg'un fabrikasını gezdiği görüntüleri paylaştı.

Varank paylaşımına, "Birkaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız, 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte o görüntüler…" notunu düştü.

https://twitter.com/varank/status/1589960081923526656

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...