Tgrt Haber

Bayraktar AKINCI ve TB3, TEKNOFEST Adana'da kol uçuşu yaptı! Nefesleri kesen görüntüler kamerada

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2024 13:35 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 14:10

Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen ve teknolojiye meraklı binlerce kişiyi bir araya getiren TEKNOFEST Adana kapsamında Bayraktar TB3 SİHA ve AKINCI TİHA, kol uçuşu gerçekleştirdi. Büyük ilgiyle izlenen gösteri, ziyaretçilerden yoğun alkış aldı.

Türkiye'nin teknolojik kalkınma hamlesinin önemli bir parçası olan TEKNOFEST​, bu yıl Adana​'da teknolojiye tutkulu binlerce insanı bir araya getirerek heyecan verici anlara sahne oldu. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Şakirpaşa Havalimanı'nda başlayan festival, teknolojiye meraklı gençlerin ve öğrencilerin akınına uğradı.

BAYRAKTAR TB3​ VE AKINCI, BİRLİKTE UÇTU

Festival alanında, Bayraktar TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ve AKINCI TİHA, kol uçuşu gerçekleştirdi. Gösteriyi etkinliğe katılan seyirciler, nefeslerini tutarak izledi. Türk savunma sanayiinin iki önemli üyesi olan TB3 ve AKINCI'nın havada sergilemiş olduğu bu güç gösterisi, alanda toplanan binlerce insanın alkışları ve hayran bakışarıyla tamamlandı.

Bayraktar AKINCI ve TB3, TEKNOFEST Adana'da kol uçuşu yaptı! Nefesleri kesen görüntüler kamerada - 1. Resim


BAYRAKTAR TB2 DE FESTİVALDE UÇTU

Bu yıl 10'uncusu Adana'da düzenlenen ve Şakirpaşa Havalimanı'nda başlayan TEKNOFEST'te sabah saatlerinden bu yana yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Bayraktar TB3 ve AKINCI'nın yanı sıra Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşları da yapıldı.

Bayraktar AKINCI ve TB3, TEKNOFEST Adana'da kol uçuşu yaptı! Nefesleri kesen görüntüler kamerada - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz 2 Ekim 2024 14:11

Bayraktar'lar her zaman gurur verici kanka bu sefer de çok iyiydi

Sonraki Haber Yükleniyor...