Tgrt Haber

Bayraktar TB2 ve AKINCI gözünden TEKNOFEST Ankara

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Eylül 2023 14:06 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 14:37

TEKNOFEST Ankara tüm heyecanıyla devam ediyor. Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikte TEKNOFEST coşkusu, Bayraktar TB2 ve AKINCI kameraları ile havadan böyle görüntülendi.

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST​, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara​'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.  Tam bağımsızlık yolunda 'Milli Teknoloji Hamlesi' görüşüyle milyonları kucaklayan TEKNOFEST Ankara, büyük bir heyecan ve çoşkuyla devam ediyor.  

Ankara Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilen etkinlik Bayraktar TB-2 ve AKINCI​ kamerasıyla havadan görüntülendi. Kokpit kamerasından alınan görüntülerde, gösteri uçaklarının yanı sıra, etkinlik alanındaki TEKNOFEST tutkunları kameralara yansıyor.

"GÖKLERİN KESKİN GÖZLERİNDEN TEKNOFEST"

BAYKAR, Bayraktar TB-2 ve AKINCI kamerasından TEKNOFEST alanının görüntülerini "Göklerin keskin gözlerinden TEKNOFEST" notuyla paylaştı. İşte BAYKAR tarfından yapılan o paylaşım:

https://twitter.com/BaykarTech/status/1697521120553947216

TEKNOFEST RÜZGARINDA BİR SONRAKİ DURAK İZMİR

Öte yandan İstanbul'un ardından şu anda Ankara'da TEKNOFEST rüzgarı esmeye devam ediyor. Bir sonraki durak noktası ise İzmir olacak. İlki 2018 yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST’in 8’incisi, Ankara Etimesgut Havalimanı’nda yapılan etkinlik, 3 Eylül’e kadar vatandaşları ağırlayacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...