Tgrt Haber

Bekleyiş sona eriyor: GTA 6 için heyecanlandıran gelişme, tanıtım tarihi ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
08 Kasım 2023 15:02 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 15:06
Bekleyiş sona eriyor: GTA 6 için heyecanlandıran gelişme, tanıtım tarihi ortaya çıktı

Rockstar Games’in merakla beklenen oyunu GTA 6 için heyecanlandıran gelişme yaşandı. Oyunun tanıtımı ve fragman tarihi ortaya çıktı.

Rockstar Games’in oyun sektörüne damga vuran GTA serisi, yeni çıkacak GTA 6​ ile küllerinden doğacak. Günümüz trendlerine uygun tasarlanan oyun, yükseltilmiş grafiğin yanı sıra üst düzey gerçekliğe sahip olacak.

Çıkış tarihi hakkında sürekli iddialarla gündeme gelen GTA 6 için nihayet güvenilir kaynaklardan yakın bir tarih verildi. The Verge ve Bloomberg’e göre Rockstar, 25. yılını kutlayacağı tarihte GTA 6’nın fragmanını yayınlayacak.

GTA 6’NIN FRAGMANI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Sektörün güvenilir isimlerinden ve özellikle Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın çıkış sürecinde paylaştığı doğru bilgilerle dikkatleri üzerine çeken Jason Schreier, GTA 6’nın bu hafta içinde tanıtılacağını söyledi.

Schreier, oyunun çıkış tarihine ek olarak isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı şirket yetkililerinin Rockstar’ın 25. yıl dönümünü kutlamak amacıyla önümüzdeki ay yani aralıkta GTA 6 için bir fragman yayınlayacağını söylediğini iddia etti. 

Bekleyiş sona eriyor: GTA 6 için heyecanlandıran gelişme, tanıtım tarihi ortaya çıktı

Piyasada bulunan GTA serisi oyunlar dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. 10 yıllık serüveni olan bu oyun  2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360'ta ilk çıkışının ardından 185 milyondan fazla satmayı başardı. Bu başarının GTA 6’da tekrarlanması bekleniyor. 

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...