Tgrt Haber

Bir devrin sonu: Apple ikonik Infinite Loop mağazasını kapatıyor

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: iMore.com
22 Aralık 2023 14:28 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 14:28
Bir devrin sonu: Apple ikonik Infinite Loop mağazasını kapatıyor

Yıllarca şirkete genel merkez olarak hizmet veren ikonik 'Infinite Loop Apple Store' için yolun sonu.

Apple​, Amerika Birleşik Devletleri​'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan ve 1993'ten bu yana şirketin genel merkezinin perakende kolu olarak hizmet veren ikonik Infinite Loop mağazasını kapatma kararı aldığını duyurdu.

MacRumors'un haberine göre, bir Apple sözcüsü perşembe günü yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bay Area'daki mağazalarımızda müşterilerimize uzun yıllar hizmet verdikten sonra Infinite Loop'taki mağazamızı kapatmayı planlıyoruz. Değerli ekip üyelerimizin tümü Apple'daki görevlerine devam etme fırsatına sahip olacak. Müşterilerimizi yakındaki Apple Park Ziyaretçi Merkezimizde ve diğer konumlarda, Apple.com'da ve Apple Store uygulamasında ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

APPLE'IN ESKİ GENEL MERKEZİYDİ

Apple, 1993 yılından 2017 yılına kadar Infinite Loop'u genel merkez olarak kullandı. Binaların hala Apple'ın ofisleri ve laboratuvar alanları olarak kullanıldığı ve bunların şirket tarihinin ayrılmaz bir parçasını oluşturduğu belirtiliyor.

Infinite Loop açıldığında başlangıçta "Şirket Mağazası" olarak adlandırılıyordu ve tıpkı bugünkü Apple Park Ziyaretçi Merkezi gibi Apple ürünlerini satıyordu. 2015 yılında yenilendiğinden beri geleneksel bir Apple Store olarak faaliyet gösteriyordu ancak küçük olduğu için firmanın Genius Bar ya da "Today at Apple" gibi servislerini sunmuyordu.

Infinite Loop'taki Apple Store'un kapanmasıyla en yakın Apple perakende mağazası, Apple sözcüsünün de belirttiği gibi 'Apple Park Ziyaretçi Merkezi' mağazası olarak kalacak.

Kaynak: iMore.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...