Tgrt Haber

Bir sen kalmıştın: Nubia’nın katlanabilir telefonu ‘Nubia Flip 5G’ ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: GSMChina
20 Aralık 2023 13:02 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 13:05
Bir sen kalmıştın: Nubia’nın katlanabilir telefonu ‘Nubia Flip 5G’ ortaya çıktı

Katlanabilir telefon pazarına bir isim daha dahil oluyor. ZTE’nin alt markası Nubia, katlanabilir telefonu Nubia Flip 5G için geri sayıma geçti.

Akıllı telefonlar, yerini yavaş yavaş katlanabilir modellere bırakıyor. Son yılların trendi olan katlanabilir ekranlı telefonlar, sayısını giderek artırıyor.

Samsung​, Xiaomi​, Vivo​ ve OPPO​ gibi markalar katlanabilir ekranlı telefonlarıyla rekabetini sürdürürken, buna yakında ZTE’nin Nubia markası da katılacak.

NUBİA FLİP 5G, MARKANIN İLK KATLANABİLİR TELEFONU OLACAK

GSMChina'nın haberine göre Nubia Flip 5G, markanın ilk katlanabilir telefonu olacak. Cihazın teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi olmasa da, GSM IMEI veri tabanından geçtiği bildirildi. Bu da cihazın artık piyasaya çıkmaya hazır hale geldiğini gösteriyor.

Öta yandan IMEI veri tabanında görülen Nubia Flip 5G, NX724J model numarasıyla gelecek ve gücünü de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden alacak.

Bir sen kalmıştın: Nubia’nın katlanabilir telefonu ‘Nubia Flip 5G’ ortaya çıktı

Söz konusu telefonun gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Z Flip 5’in yanı sıra birçok katlanabilir telefonla rekabet edecek.

Kaynak: GSMChina

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...