Tgrt Haber

Black Shark, 50 dolarlık akıllı saat ve 40 dolarlık kablosuz kulaklığını tanıttı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
29 Eylül 2023 15:10 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 15:14
Black Shark, 50 dolarlık akıllı saat ve 40 dolarlık kablosuz kulaklığını tanıttı

Oyuncu telefonlarıyla öne çıkan ve Xiaomi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Black Shark, 50 dolara akıllı saat ve 40 dolara da yeni kablosuz kulaklığını tanıttı.

Oyuncu telefonlarıyla öne çıkan Black Shark, giyilebilir teknoloji​ ve kablosuz kulaklık​ alanında da ürünler piyasaya sürüyor. Xiaomi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren şirket, fiyatları çok uygun olan iki yeni ürün tanıttı.

Bu ürünlerden biri Black Shark S1 akıllı saat​ ve Lucifer kablosuz kulaklık. Saatin fiyatı 50 dolar olarak açıklanırken, kulaklığa ise yurt dışında 40 dolarlık bir fiyata sahip olunabilir.

BLACK SHARK S1 AKILLI SAAT VE LUCİFER KULAKLIK FİYATIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Black Shark S1 akıllı saat, 1,43 inç yuvarlak AMOLED ekrana ve metal kasaya sahip. IP68 toz geçirmez ve su geçirmez özelliğini destekliyor ve şu an sadece siyah renk seçeneğine sahip.

Black Shark, 50 dolarlık akıllı saat ve 40 dolarlık kablosuz kulaklığını tanıttı

Diğer yandan işlevsel açıdan tüm gün kalp atışı ve kan oksijen fonkisyonlarını izlerken, 100'den fazla egzersiz modunu da desteklediğini belirtelim. Ayrıca normal kullanımda S1'in 10 güne kadar pil ömrü sunduğu da paylaşılan bilgiler arasında. Kullanıcılar Black Shark S1 ile Bluetooth aramalarını da gerçekleştirebilir.

Bir diğer ürün olan Lucifer kulaklık ise, 16,2 mm sürücülerle ve Bluetooth 5.3 bağlantısıyla donatıldı. IPX4 su geçirmezlik sertifikasına sahip olan bu kulaklık, tek şarjla 7 saat müzik dinleyebilir. Şarj kutusuyla birlikte pil ömrünün 28 saate kadar çıktığı iddia ediliyor. 

Söz konusu ürünler şu an Avrupa'da tanıtıldı. Ancak Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...