Tgrt Haber

Bu özelliklere sahip akıllı saat başka markada yok: Huawei’nin yeni tasarımı Türkiye’de de satışa çıkmaya hazırlanıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Mart 2023 12:44 - Güncelleme : 29 Mart 2023 12:50
Bu özelliklere sahip akıllı saat başka markada yok: Huawei’nin yeni tasarımı Türkiye’de de satışa çıkmaya hazırlanıyor!

Ürettiği akıllı saatler ile sektörünün önde gelen markalarından biri haline gelen Huawei, bugün gerçekleştirdiği açıklamayla yeni saati Watch Ultimate’i duyurdu. İşte Huawei Watch Ultimate özellikleri…

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bu alandaki üretim de gelişti ve günden güne şekil değiştirmeye başladı. Bilgisayarlardan tabletlere, cep telefonlarından çeşitli teknoloji​ aksesuarlarına kadar, pek çok ürün değişimden etkilenir hale geldi. Bu kapsamda teknolojinin yakından takip edildiği alanlardan biri olan akıllı saatlerde de pek çok teknoloji markası, devrim niteliğinde yenilikleri peş peşe gerçekleştirmeye başladı.

Peş peşe gerçekleştirilen yeniliklerin yarıştığı akıllı saat​ üretiminde son çok konuşulacak hamle, Huawei’den geldi. Bu sektörde son derece iddialı olan Huawei​, yeni akıllı saati olan ‘Watch Ultimate’i tanıttı. Türkiye’de de satışa çıkaracağını duyurduğu Watch Ultimate’in özelliklerine ilişkin pek çok bilgi veren Huawei, teknoloji kullanıcılarını şaşırtmayı bir kez daha başardı. İşte Huawei Watch Ultimate özellikleri…

WATCH ULTİMATE, PEK ÇOK YENİLİKLE GELİYOR

Yakın zamanda Huawei Online Mağaza aracılığıyla Türkiye’de de satışa çıkacak olan Watch Ultimate, geçen hafta Çin’de lansmanını yaptı. Lüks görünümü ile sektörün hemen bir adım önüne geçmeyi başaran pek çok açıdan yenilikler ile donatıldı. Üst düzey tasarım ve malzemeleri üretimde kullanarak, pazardaki akıllı saatler için yeni bir çıta belirlemeyi hedeflediğini bildiren Huawei, Watch Ultimate’te birinci sınıf zirkonyum bazlı sıvı metal kasa, nanotech seramik çerçeve ve safir saat kadranı kullandığını açıkladı. Kara, yüksek tepeler ya da denizin altında gibi macera alanlarında kullanıma uygun hazırlanan Watch Ultimate’in estetik görüntüsü de dikkat çekti.

DAYANIKLILIK AÇISINDAN RAKİP TANIMIYOR

Zirkonyum bazlı sıvı metali bir akıllı saate kullanan ilk marka olmayı başaran Huawei, yaptığı açıklama ile Watch Ultimate’te kayalık araziler, sıcak çöller, akşam yemekleri ve günlük kullanım gibi her türlü ortama karşı dayanıklılığı artırdığının da altını çizdi. Üç düğmeli kurulumla ilk kez saatini donattığı görülen Huawei, kullanımı da daha pratik bir hale getirdi. Açık hava sporlarına uygun olan ve su geçirmezlik performansıyla su sporlarını da destekleyen Watch Ultimate, yakın zamanda Türkiye’de.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...