Tgrt Haber

Bugüne kadar teslim edilen Togg sayısı açıklandı: 2023 öncesi son veriler

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2023 14:54 - Güncelleme : 31 Aralık 2023 14:57
Bugüne kadar teslim edilen Togg sayısı açıklandı: 2023 öncesi son veriler

Yerli otomobil Togg’a ilişkin yılın son verileri paylaşıldı. Togg resmi hesabından yapılan paylaşımda bugüne kadar yapılan teslimat sayıları açıklandı.

Yerli otomobil Togg’un kullanıcı​ sayısı giderek artıyor. Her ay yüzlerce müşterisine kavuşan Togg​ için yılın son verileri de açıklandı. 

Togg’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Türkiye'mize verdiğimiz sözü tuttuk aralık ayında çekilişle T10X​ almaya hak kazanan 6 bin 8 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik." ifadelerine yer verildi.

TOGG T10X KULLANICI SAYISI 20 BİNE YAKLAŞTI

Paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen 19 bin 583 kullanıcımız T10X'lerine kavuştu. Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz. Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle."

Bu kapsamda her ay bine aşkın sahibine ulaşan Togg’un toplam kullanıcı sayısı da 20 bine yaklaşmış oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...