Tgrt Haber

Bütçe dostu olacak: Galaxy S23 FE, 4 renk seçeneğiyle gösterildi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Mspoweruser
16 Eylül 2023 11:21 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 11:25
Bütçe dostu olacak: Galaxy S23 FE, 4 renk seçeneğiyle gösterildi

Samsung’un bütçe dostu amiral gemisi olması beklenen Galaxy S23 FE, 4 renk seçeneği ile gösterildi.

Yıl sonu yaklaşırken Samsung’dan yeni akıllı telefonlar gelecek. Galaxy S24​ serisi önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacak. Ama bunun öncesinde uygun fiyatlı olması beklenen Galaxy S23 FE’nin piyasaya çıkması bekleniyor.

Uzun zamandır beklenen, Galaxy S23 serisine alternatif olacak bütçe dostu amiral gemisi için kritik viraj dönüldü. Samsung’un yeni telefonu kısa süre önce Çin​ Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nda tespit edildi. Gerekli tüm sertifikaları alan Samsung​, artık telefonu tanıtmak için gün sayıyor.

S23 FE’NİN RENK SEÇENEKLERİ DE BELLİ OLDU

Mspoweruser isimli kaynak, S23 FE’nin dört renk seçeneğini  gösteren yüksek çözünürlüklü bir render görüntülerini paylaştı. Buna göre telefonun; inci beyazı, siyahgrafit,leylak ve zeytin yeşili renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Öte yandan tasarımı da yine aynı render görüntüsünde bir kez daha doğrulanmış oldu.

Bütçe dostu olacak: Galaxy S23 FE, 4 renk seçeneğiyle gösterildi

Teknik açıdan Galaxy S23 FE’nin gövde boyutu 76,5×158,0×8,2 mm olarak tespit edilirken, 210 gram ağırlığında olacak 2340 çözünürlüğe sahip 6,3 inç ekranla donatıldığını bildirildi. Pil kapasitesinin ise 4.370 mAh olacağı söyleniyor.

Ayrıca S23 FE’nin arka tarafında 50 Megapiksel ana kamera, 3x optik yakınlaştırmayı destekleyen 8 Megapiksel ve 12 Megapiksel yardımcı kameralar, ön tarafta ise 10 Megapiksel kameranın yer alacağı da bilgiler arasında.

 

Kaynak: Mspoweruser

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...