Tgrt Haber

Call of Duty’de hile yapanlara tokat gibi ceza: Sadece oyundan atılmakla kalmayacak!

09 Ağustos 2023 15:25 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 15:27
Call of Duty’de hile yapanlara tokat gibi ceza: Sadece oyundan atılmakla kalmayacak!

Popüler aksiyon-savaş oyunu Call of Duty’de hilecileri bekleyen büyük bir ceza yolda. Sadece oyundan atılmakla kalmayacak, cezalar da olacak. İşte detaylar.

 Popüler oyunlardan Call Of Duty​ için yeni önlemler yolda. Yıllardır hilenin önüne geçmek için çeşitli stratejiler uygulanırken, bu kez hile​ yapanları bekleyen yüz kızartıcı cezalar yolda.

Bu hafta beşinci sezonu yayınlanan CoD: Modern Warfare II ve CoD: Warzone’da, hile önleme sistemi olan Ricohet’e yeni bir önleme sistemi daha eklendi.

HİLE YAPANI HERKES BİLECEK

Chip.com’un haberine göre Ricochet bir “sorunlu oyuncuyu” tespit edip oyundan attığında, oyun, öldürme akışında böyle bir olayı maçtaki herkese bildirecek. Bu yöntem, tüm oyuncuların bir hileciyle karşı karşıya olduklarından emin olmalarını ve ayrıca Activision’ın sistemlerinin o kişiyi tespit edip onu oyundan attığını bilmesini de sağlayacak.

Buna ek olarak söz konusu değişiklik, hilecilerle uğraşmak ve şüpheli oyuncuları yakalamaya çalışmak için her türlü taktiği deneyen Team Ricochet’in sunduğu iyi bir güncelleme olarak tanımlanabilir. Call of Duty, son birkaç yılda hilecilerin düşmanlarını görmesini engelledi ve silahlarını ellerinden aldı.

Daha yakın zamanlarda Team Ricochet, tespit edilen ve şüphelenilen hilecilere karşı gerçek oyuncuların klonlarını yerleştirmeye başladı. Potansiyel bir hilecinin bu klonlardan biriyle etkileşime girmesi, hile yaptıklarını açık bir şekilde doğruluyor…

 

Kaynak: Chip

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlknur30 Ağustos 2023 11:14

Keşke böyle önlemler call of duty mobile' a da gelseydi

Sonraki Haber Yükleniyor...