Tgrt Haber

ChatGPT destekli Xiaomi Black Shark S1 Pro global pazarda satışa çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Xiaomi
12 Aralık 2023 14:47 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 14:49
ChatGPT destekli Xiaomi Black Shark S1 Pro global pazarda satışa çıktı

Xiaomi'nin ChatGPT destekli yeni akıllı saati Black Shark S1 Pro, global pazarda satışa çıktı. 150'den fazla saat yüzü ve dahası...

Xiaomi'nin bağımsız markalarından Black Shark, yeni nesil akıllı saati S1 Pro'yu global pazarda satışa sundu. Son teknoloji olan bu akıllı saat​, 466x466 piksel çözünürlüğe sahip 1,43 inç ve 60Hz yenileme hızıyla desteklenen AMOLED ekran​ ile geliyor.

Tepe parlaklığı 600 nite ulaşan ekranıyla güneş ışığında bile net bir görüntü sunan Black Shark S1 Pro, FreeRTOS işletim sistemini çalıştırıyor ve ChatGPT​ entegrasyonu ile dikkat çekiyor.

BLACK SHARK S1 PRO'DA YAPAY ZEKA DESTEĞİ BULUNUYOR

Watch S1 Pro, Bluetooth aramasını desteklerken, kalp atış hızının ve kandaki oksijenin 24 saat izlenmesi için de fonksiyonlara sahip. Ayrıca bu saat adımları ve kalorileri de sayabiliyor. 

ChatGPT destekli Xiaomi Black Shark S1 Pro global pazarda satışa çıktı

Öte yandan oyun oynarken kalp atış hızı ve stres seviyesini ölçebilmesi de öne çıkan bir başka özelliği.
 
NFC destekli olan Black Shark S1 Pro, IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına ek olarak, 15 güne kadar kullanım vaat eden pil ile kapasitesine sahip. 100'den fazla antrenman modu sayesinde sporda da büyük kolaylık sağlıyor.

Fiyata gelecek olursak Black Shark S1 Pro için açıklamam rakam 69 dolar. Şu an Aliexpress veya diğer  platformlar üzerinden satın alınabiliyor. 

Kaynak: Xiaomi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...