Tgrt Haber

Çok beklenen HyperOS güncellemesi popüler bir modele daha ulaştı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 16:01 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 16:02
Çok beklenen HyperOS güncellemesi popüler bir modele daha ulaştı

Xiaomi, son geliştirdiği arayüz güncellemesi HyperOS'i popüler bir modeli için yayınladı. Poco F4 GT yeni güncellemeyi alan son model oldu.

HyperOS​ güncellemesi Xiaomi​, Redmi​ ve Poco​ modellerine kademeler halinde ulaşıyor. Yazılım konusunda vites artıran Xiaomi, bir yandan Çin'deki modelleri güncellerken diğer yandan global çapta da bu sunumu gerçekleştiriyor.

Amiral gemisi ve son iki yılda çıkan telefonlar HyperOS güncellemesine kademeler halinde ulaşırken, buna şimdi de Poco F4 GT modeli eklendi. Şirketin fiyat performans modeli HyperOS'i alan son model oldu.

HYPEROS, POCO F4 GT İÇİN ÇIKTI

HyperOS güncellemesinin POCO F4 GT için tamamlandığı XiaomiUI tarafından duyuruldu. Güncelleme, HyperOS Pilot Tester programına katılan kullanıcılara ilk olarak sunuldu. Yakın zamanda global pazara da sunulması bekleniyor. ''OS1.0.1.0.ULJCNXM'' yapı numarasına sahip olan güncelleme, Ocak ayının güvenlik yamasını da içeriyor.

POCO F4 GT,  120Hz 6.67 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 120W şarj 4.700mAh pil kapasitesi ve Android 12 tabanlı MIUI 13 ile piyasaya sürüldü. Yakın zamanda ise Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümüne güncellenen cihaz, çok yakında HyperOS işletim sistemine kavuşacak. 

Çok beklenen HyperOS güncellemesi popüler bir modele daha ulaştı

HyperOS, sistem uygulamalarını yenileyerek, arayüz performansını geliştirerek ve bazı ekstra özellikler ekleyerek saati daha iyi hale getiriyor. Bu sayede kilit ekranını daha fazla kişiselleştirebilir, yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar seçebilirsiniz. Ayrıca Kontrol merkezi daha sade ve modern bir tasarıma kavuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan 7 Şubat 2024 15:40

Xiaomi hyperOS güncellemesi geldi. Şarj hızla bitmeye başladı. 1 günü çıkaran telefon şimdi akşamı zor görünüyor

Sonraki Haber Yükleniyor...