Tgrt Haber

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty fiyatı sızdırıldı: Oyunculara pahalıya patlayacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gamestar
09 Haziran 2023 23:10 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 23:14
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty fiyatı sızdırıldı: Oyunculara pahalıya patlayacak

Merakla beklenenen ve Cyberpunk 2077'nin genişletme paketi Phantom Liberty'nin fiyatı, GOG mağazasında kısa bir süre önce ortaya çıktı. Bu da Summer Game Fest 2023'teki lansman öncesi resmiyet kazanmasa da netlik kazanmış oldu.

Oyuncuların merakla beklediği Summer Game Fest 2023, Haziran ayında gerçekleşecek ve birbirinden yeni oyunların tanıtımı gerçekleşecek. Ama bunun öncesinde ortay atılan iddia ve sızıntılar, hangi oyunun hangi fiyattan geleceğine ilişkin önemli detayları gözler önüne seriyor.

Son olarak Cyberpunk 2077​'nin merakla beklenen ilk ve tek genişleme paketi Phantom Liberty'nin fiyatı da, bu sızıntıların kurbanı oldu. Söz konusu oyunun fiyatı GOG mağazasında kısa bir süre için göründü. 

PHANTOM LİBERTY PAHALIYA PATLAYACAK

Phantom Liberty 29.99 Euro (yaklaşık 350 TL) fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyat, CD Projekt Red'in önceki oyunu The Witcher 3'ün genişleme paketlerinden daha yüksek olmasıyla dikkat çekiyor.

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak oyun, Cyberpunk 2077'nin hikayesine yeni bir boyut getirecek ve oyuncuları Night City'nin dışına çıkaracak. Oyuncular, Idris Elba tarafından seslendirilen Solomon Reed adlı bir FIA ajanıyla takım kuracak ve imkansız bir casusluk ve hayatta kalma görevine atılacaklar. Phantom Liberty'nin ne zaman çıkacağı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak CDPR'nin Haziran ayında Summer Game Fest 2023'te daha fazla detay paylaşması bekleniyor.

HANGİ PLATFORMLARDA OYNANACAK?

Phantom Liberty, sadece PC, PS5 ve Xbox Series X için planlanıyor. CDPR, PS4 ve Xbox One için desteği sonlandırdığını duyurdu. Bu kararın ardından Cyberpunk 2077'ye gelen son büyük güncelleme olan yama 1.6 oldu. CDPR şimdi dikkatini PC, PS5 ve Xbox Series X'e çevirdi ve Phantom Liberty için mevcut sistemleri yenilemeyi ve yeni içerikler hazırlamayı hedefliyor.

Kaynak: Gamestar

Kaynak: gamestar

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...