Tgrt Haber

Daha önce böylesi görülmedi: TCL, tasarımıyla rakiplerini kıskandıran 4K ekranlı tabletini duyurdu!

08 Ocak 2023 08:55 - Güncelleme : 08 Ocak 2023 10:41
Daha önce böylesi görülmedi: TCL, tasarımıyla rakiplerini kıskandıran 4K ekranlı tabletini duyurdu!

CES 2023'te yeni ürünler sergilenmeye devam ederken TCL, alışılagelmişin dışında tasarıma sahip tabletini duyurdu. iPad Pro rakibi tablet, ince yapısıyla gözleri üzerine çekiyor.

CES 2023​ rüzgarında birbirinden ilginç ürünler sahne almaya devam ediyor. Teknoloji fuarına dev isimler damga vururken TCL, tablet​ sektöründe çok ses getirecek yeni ürününü tanıttı.

Henüz prototip aşamasında TCLtablet, alışılagelmişin dışında tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TCL'DEN TASARIM HARİKASI TABLET

Samsung, CES 2023'te katlanıp yuvarlanabilen Samsung Flex Hybrid ile hünerlerini sergiledi. 

TCL ise, çerçeveleri rekor bir sınıra indirmeyi başardığı, göz alıcı ve benzersiz tabletini CES 2023'te gözler önüne serdi.

TCL'in demo tableti, şimdiye kadar piyasaya çıkan hiçbir tablete benzemiyor. Çinli firmanın prototip ürünü, ekran teknolojisinin sınırlarını zorluyor. Kabaca özelliklerinden bahsedersek TCL'in tableti, yüzde 94 ekran-gövde oranına sahip.

https://twitter.com/milesabovetech/status/1611165633772941314

14 inç OLEDpanel ile donatılan cihazın, 120Hz yenileme hızı ve  3840 x 2400 çözünürlükte olduğu da paylaşılan bilgiler arasında.

Ancak böylesine ince bir tabletin kullanımı nasıl etkileyeceği de merak edilen konulardan biri.

Çok ince yapısı ve yüzde 94'lük ekran-gövde oranına sahip ürün, günlük kullanımda elle tutulur deneyim yaşatmada kullanıcıyı epey zorlayacaktır. Elbette ürün henüz demo ve böyle bir tabletin piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılmıyor. Ancak önümüzdeki yıllarda TCL, tableti ölçüp biçerek daha kullanıcı dostu tasarımla kullanıcılarla buluşturacaktır diye düşünüyoruz.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...