Tgrt Haber

Deprem sonrası CİMER' "Deprem acil' başlığını kullanıma hazır hale getirdi!

06 Şubat 2023 09:27 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 09:39
Deprem sonrası CİMER' "Deprem acil' başlığını kullanıma hazır hale getirdi!

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş merkezli 7.1 büyüklüğüne deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde yoğun olarak hissedilirken, Cimer'de ise ''Deprem acil' başlığı kullanıma hazır hale getirildi.

Türkiye​, bugün sabah saatlerinde Kahramanmaraş​ merkezli 7.1 büyük deprem​ ile uyandı. Birçok ilde yoğun şekilde hissedilen depremde ölü ve yararılar olduğu bildirilirken, AFAD​ ve diğer kurumlar da vatandaşlara yardımcı olmak için ivedi bir şekilde çalışıyor.

Kısa süre önce  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cimer'de "Deprem acil" başlığının kullanıma hazır hale getirildiğini bildirdi.

'DEPREM ACİL' KULLANIMA AÇILDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremde devletin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Deprem sonrası CİMER'

Açıklamada, CİMER'de "Deprem acil" başlığının kullanıma hazır hale getirildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...