Tgrt Haber

Diablo 4 bekleyenler müjde: Oyunun çıkışı öncesi sığınağın haritası paylaşıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: reddit
29 May 2023 11:59 - Güncelleme : 29 May 2023 12:02
Diablo 4 bekleyenler müjde: Oyunun çıkışı öncesi sığınağın haritası paylaşıldı

Diablo serisinin yeni versiyonu Diablo 4 için geri sayım başladı. 6 Haziran’da tanıtılacak oyunun lansman öncesi sığınak haritası ile ilgili görüntüleri paylaşıldı.

Oyunseverlerin merakla beklediği Diablo 4​ için geri sayım başladı. Bu yaz, 6 Haziran’da duyurulacak oyun için birçok geliştirme ve iyileştirmeler olacak. Ama bunun öncesinde Diablo’nun Reddit sayfasından oyunun sığınak haritası paylaşıldı.

Sanctuary’in resmi haritası Diablo tarafından lansman öncesi gösterildi. Oyunun dünyasına bakış açısı sunan bu harita, çeşitli biyomlara ve arazılara ev sahipliği yapan bir alana sahip olacağını gösteriyor.

DİABLO 4, SANCTUARY HARİTASI BOLCA ARAZİYİ KAPSAYACAK

 Diablo 4’ün paylaşılan haritası milyonlarca kişi tarafından görüntülendi. Kimine göre sığınak haritası biraz fazla boşluğa sahipken, kimine göre de arazı içeriğinin daha da detaylandırılması gerektiğini belirtti.

Diablo 4 bekleyenler müjde: Oyunun çıkışı öncesi sığınağın haritası paylaşıldı

Sığınak haritası derinliğiyle ilgili endişeler olsa da, genel olarak Diablo 4 için beklenti yüksek.

 

Oyunseverlerin her bir serisinde giderek daha da bağlandığı Diablo, aksiyon RPG türünde en uzun süredir devam eden serilerden biri. Oyun ilk olarak 1997’de piyasaya sürülürken, oyuncular yaklaşık bu oyunun 30 senedir ayakta kalmasını sağladı. Diablo 4 ile beraber oyunun popülaritesinin daha da artması bekleniyor.

Diablo 4, 6 Haziran’da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için satışa sunulacak.

Kaynak: Reddit
Derleme: Okan Güleş/ tgrthaber.com.tr

Kaynak: reddit

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...