Tgrt Haber

Diablo 4 çıkış tarihi, Microsoft'un resmi Xbox mağazası aracılığıyla sızdırıldı

07 Aralık 2022 14:50 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 14:53
Diablo 4 çıkış tarihi, Microsoft'un resmi Xbox mağazası aracılığıyla sızdırıldı

Blizzard'ın merakla beklenen Diablo 4 oyunu için çıkış tarihi belli oldu. Microsoft’un resmi Xbox mağazasında, oyunun piyasaya çıkacağı tarihi sızdırıldı.

Oyunseverlerin merakla beklediği Diablo 4​ için önemli bir gelişme yaşandı. Blizzard’ın sevilen aksiyon oyun serisinin çıkış tarihi, Microsoft’un resmi Xbox mağazası aracılığıyla sızdırıldı.

Başlangıçta Diablo 4’ün, Nisan 2023’te piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Ancak son sızıntı, yeni tarih hakkında önemli bilgi veriyor.

DIABLO 4, 2023’TE GELİYOR

Microsoft gözlemcisi Aggiornamenti Lumia'nın keşfettiği üzere Diablo 4, 80 GB’lık devasa boyutuyla 5 Haziran 2023’te indirilmeye sunulacak. Bazı bölgeler için ise bu tarihin en geç 6 Haziran olacağı söyleniyor.

Diablo 4 çıkış tarihi, Microsoft'un resmi Xbox mağazası aracılığıyla sızdırıldı

Sızıntıyı yapan kişi, daha önce de birkaç önemli oyunun çıkış tarihini doğru olarak bildirmişti. Örneğin 2018'de Darksiders III ve Remedy's Control’ün çıkış tarihi de aynı kişi tarafından paylaşılmıştı.

PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için geliştirilen Diablo IV, yeni güncellemesiyle çok daha heyecan verici olacak. Daha önce açıklamalarda bulunan Blizzard​ Entertainment başkanı Mike Ibarra, " Gelecek yıl cehennemin kapılarını açmak için sabırsızlanıyoruz - Diablo 4'ün arkasındaki yetenekli ekip, Sanctuary için bugüne kadarki en büyük ve en iddialı vizyonu inşa ederek yaptıkları her şeyin ön saflarına oynanışı koydu" dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...