Tgrt Haber

Diablo 4 yeni sezon için tarih verildi… Season 1 yeni görevlerle geliyor

07 Temmuz 2023 17:42 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 17:45
Diablo 4 yeni sezon için tarih verildi… Season 1 yeni görevlerle geliyor

Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan ve kullanıcıların da beğenisini kazanan Diablo 4 için ilk büyük güncelleme geliyor. Diablo 4 Season 1 için çıkış tarihi belli oldu.

Oyun piyasasını alt üst etmeye hazırlanan Diablo 4​, satışa çıkmasının ardından milyonlarca oyuncu ile buluştu. Aksiyonu ileri seviyeye taşıyan oyun, oldukça çeşitli görevlere ve alanlara sahip.

Oyunun çıkışından birkaç hafta sonra Diablo 4 için Season 1 güncellemesi duyuruldu. Canlı yayın gerçekleştiren Blizzard, Diablo 4 Season 1 için çıkış tarihi ve yeni görevlerle geleceğini açıkladı. Buna göre Diablo 4 Season 1, 20 Temmuz'da yayınlanacak. Peki neler değişecek?

DİABLO 4 SEASON 1 GÜNCELLEMESİ YOLDA

IGN’nin haberine göre Season of the Malignant (Habisler Sezonu) adlı yeni sezon içeriği, "yeni yüzler ve yeni düşmanlar, yeni güçler, ilk Season Journey (Sezon Yolculuğu) ve ilk Season Pass"ı içeren yepyeni bir görev dizisini beraberinde getirecek. Ana hikayedeki olaylardan sonra gerçekleşecek görev serisi, Malignant'ın yayılmasını durdurmaya çalışan Cathedral of Light'a üye eski bir rahip olan Cormand adındaki yeni karakterle oyuncuları buluşturacak.

https://twitter.com/Diablo/status/1677023621347266565

Öte yandan Season of the Malignant, Sanctuary geneline yayılan Malignant Monsters adlı "tehlikeli yeni bir tehdit"i içeriyor. Herhangi bir elite canavar, ek güçlere sahip bir Malignant Monster olarak karşınıza çıkabilecek. Malignant Monsters, yozlaşmaları çekilerek ve daha sonra yüzüklere ve tılsımlara yerleştirilebilen Malignant Hearts (Habis Kalpleri) öğelerine hapsedilerek yenilebilecek.

Diablo 4 yeni sezon için tarih verildi… Season 1 yeni görevlerle geliyor

Oyuncular sezon diyarlarına atlayabilecek ve 1. seviyeden yeni bir karakter başlatabilecekler ama bazı özellikler yalnızca ana senaryoyu tamamladıktan sonra kullanılabilecek. Yeni "Season Journey" yedi bölümden oluşacak ve her bölümde, Favor (Lütuf) gibi ödüller için tamamlanabilecek çok sayıda hedef bulunacak ve bu hedeflerle Battle Pass'teki ödüller açılabilecek. Blizzard'a göre battle pass, herkesin ilerlemeyi hızlandırmak için sezonluk güçlendirmeler kazanabileceği ücretsiz bir tier içeriyor. Ücretli kısım ise ayrıca özel kozmetikler barındıracak.

Son olarak haritayı keşfederek kazanılan şöhretler ve bulunan Lilith'in Sunakları silinmediğinden yeni bir karakterin seviyesini yükseltmek için sıfırdan başlamak gerekmeyecek, bu kazanımlar yeni karakterlere de taşınmış olacak.

 

Kaynak: IGN
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...