Tgrt Haber

Disney+, Türkiye’deki abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

08 Aralık 2022 09:38 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 09:39
Disney+, Türkiye’deki abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

Kısa süre önce Türkiye pazarına giren ve epey ses getiren Disney+, abonelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. İşte yeni fiyatlandırma…

Dünyanın önde gelen dijital yayıncılık platformlarından Disney+, geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına oldukça iddialı giriş yaptı. Yerli-yabancı dizi ve filmlerle karşımıza çıkan şirket, fiyatlandırma konusunda da rakamı aşağılarda tutuyordu.

Ancak Netflix’in en iddialı rakibi, yıl bitmeden önce abonelik ücretlerine yaptığı zam duyurusu ile kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı.

DISNEY+ ABONELİK ÜCRETİNE ZAM GELDİ

Aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL yıllık ücretiyle hizmet veren Disney+, abonelik ücretlerinde iki katına yakın bir rakamla zam yaptı.

Disney+, Türkiye’deki abonelik ücretlerine zam yaptı: İşte yeni fiyatlandırma

Buna göre Disney+ aylık abonelik ücreti 64,99 TL, yıllık abonelik ücreti ise 649,90 TL oldu. Ayrıca şirket, zam duyurusuna ilişkin şu açıklamaları yaptı:

Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır.”

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...