Tgrt Haber

Dünyadaki tüm iPhone kullanıcılarını etkiliyor: Popüler uygulamaya erişim sorunu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
04 Nisan 2023 15:05 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 15:15
Dünyadaki tüm iPhone kullanıcılarını etkiliyor: Popüler uygulamaya erişim sorunu!

Apple'ın iPhone modellerinde ilginç bir sorun ortaya çıktı. Cihazın en çok kullanılan uygulamalarından Hava Durumu, dünyanın her yerinde çalışmayı durdurdu.

Apple​'ın iPhone​ modelleri çok fazla sorunla gündeme gelmez. Fakat yakın zamanda kullanıcılar ilginç bir hata bildirdi.

Raporlara göre dünyanın hemen hemen her yerindeki iPhone kullanıcıları, cihazda yüklü olarak gelen Hava Durumu uygulamasında erişim sorunu​ yaşıyor. Gerçek zamanlı hava bilgileri bir süredir uygulamada gösterilemiyor ve bunu fark eden kullanıcılar da durumu Reddit veya diğer forumlar üzerinden bildiriyor.

HAVA DURUMU UYGULAMASINDA SORUN

Dünya genelinde milyonlarca iPhone kullanıcısı sorundan etkilenirken, sorunun iOS, iPadOS, watchOS ve macOS gibi işletim sistemlerinde yaşandığı tespit edildi.

Macrumors'un aktardığına göre Apple, Sistem Durumu sayfasında sorunun farkında olduğunu ve üzerine çalıştıklarını söylüyor.

Dünyadaki tüm iPhone kullanıcılarını etkiliyor: Popüler uygulamaya erişim sorunu!

Yapılan tespitlerde uygulamayı Alaska'da kullanan kişiler sorundan muzdarip. Fakat iPhone kullanıcıları bu sorunun iOS 16.4 güncellemesinden kaynaklandığını düşünüyor. 

Aktarılan bilgilere göre Hava Durumu'ndaki sorun Rusya'nın birçok bölgesinde devam ediyor. Ayrıca uygulama çalışsa bile bazı kategorilerinde veya bilgi ana sayfasında da sorunlar gözlemleniyor. 

Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...