Tgrt Haber

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
02 Ağustos 2024 17:55 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 17:56

Milli sporcu Yusuf Dikeç, 2024 Paris Olimpiyatları'nda 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Mücadelesi kategorisinde gümüş madalya kazanarak dikkat çekti. Sosyal medyada büyük ilgi gören Dikeç'in ikonik pozunu yapay zeka uygulaması DALL-E yeniden oluşturdu.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları​'nda Türkiye'yi temsil eden milli sporcu Yusuf Dikeç​, "10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Mücadelesi" kategorisinde gümüş madalya​ kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Dikeç'in atış​ esnasında hiçbir ekipman kullanmaması ve rahat tavırları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA YUSUF DİKEÇ RÜZGARI

Yusuf Dikeç'in atış sırasında gösterdiği rahat tavırlar izleyiciler tarafından hemen fark edildi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, özellikle X platformunda (eski adıyla Twitter) 330 binden fazla paylaşım alarak viral oldu.

Kullanıcılar, Dikeç'in bu ikonik pozunu dünyaca ünlü Red Dead Redemption 2, Hitman ve Tekken gibi popüler video oyunlarına uyarlayarak eğlenceli içerikler üretti. Ayrıca poz sosyal medya meemlerinde, hatta kahve köpüklerinde bile kullanılarak günlük hayatın bir parçası haline geldi.

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu - 1. Resim

CHATGPT'NİN DALL-E UYGULAMASI YUSUF DİKEÇ ATIŞ POZUNU YENİDEN OLUŞTURDU

Yusuf Dikeç'in bu ikonik pozunu yeniden canlandırmak isteyenler için ise ChatGPT içindeki DALL-E görüntü oluşturma uygulaması devreye girmiş durumda.

Kullanıcılar bu yapay zeka uygulaması sayesinde Dikeç'in pozunu çeşitli şekillerde yeniden oluşturma imkanına sahip oldu. DALL-E, Dikeç'in pozunu birebir oluşturamasa da yazılan promptlar (istemler) aracılığıyla ona yakın görüntüleri kullanıcıların karşısına ç.

İşte yapay zeka tarafından oluşturulan Yusuf Dikeç atış görüntüleri...

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu - 2. Resim

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu - 3. Resim

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu - 4. Resim

Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç'in viral olan atış pozunu yapay zeka yeniden oluşturdu - 5. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatandaş 3 Ağustos 2024 12:56

Dedemiz sütçü imam gibi vurdu keferenin alnına hemde kendi memleketinde

Sonraki Haber Yükleniyor...