Tgrt Haber

EA Sports FC Mobile 24, iPhone ve Android cihazlar için çıkış yaptı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
01 Ekim 2023 16:11 - Güncelleme : 01 Ekim 2023 16:13
EA Sports FC Mobile 24, iPhone ve Android cihazlar için çıkış yaptı

Futbolseverlerin merakla beklediği EA Sports FC, uzun bir aranın ardından mobil için de çıkış yaptı. Hem Android hem de iOS cihazlarda indirilebilir.

Futbol oyunu denince akla gelen ilk isimlerden EA Sports FC Mobile 24, yeni versiyonuyla geçtiğimiz aylarda çıkış yapmıştı.

Oyunun hem Android​ hem de iOS​ sürümü de epey merak konusuydu. Neyse ki uzun bir aranın ardından EA Sports FC Mobile 24, her iki platform için de uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

EA SPORTS FC MOBİLE 24 ARTIK İNDİRİLEBİLİR

EA Sports FC Mobile 24’ün çıkışı, oyunculara heyecan verici fırsat sunuyor. 30 Kasım’a kadar oyunda 5. seviyeye ulaşanlar, özel bir Kurucular Paketi kazanma şansına sahip olacak. Bu paket, Vini Jr., Erling Haaland, Jude Bellingham, Diogo Jota, Virgil van Dijk, Jack Grealish, Enzo Fernández, Heung-min Son, Federico Chiesa ve Youssoufa Moukoko gibi dünya futbolunun yıldızlarından oluşan bir oyuncu koleksiyonunu içeriyor.

Öte yandan oyunun dikkat çeken bir başka özelliği de yeni mekanikler ve oynanış iyileştirmeleri. Power Shot, Knock On ve Hard Tackle gibi kontroller, oyunculara daha derin ve zengin bir deneyim sunuyor. Şut sistemi, oyuncuların futbol sahasında daha fazla etki yarattığını hissettirmek için yeniden tasarlandı.

EA Sports FC Mobile 24, iPhone ve Android cihazlar için çıkış yaptı

C Mobile 24, oyun modları konusunda da geniş bir yelpaze sunuyor. Head-to-Head, VS Attack ve Manager Mode gibi yüksek tempolu PvP modlarıyla rekabet edebilirsiniz. Ancak en çok sevilen mod hiç şüphesiz Ultimate Team. Bu mod, hayranlara dünyanın dört bir yanından oyunculardan oluşan bir rüya kadrosu kurma şansı veriyor. Ayrıca oyun, “Futbolun en büyük yıldızlarının ve takımlarının yer aldığı dünyanın en gerçekçi mobil oyun deneyimini yaşayın. 650’den fazla takım ve 30’dan fazla ligde 15.000’den fazla oyuncu ile EA Sports FC™ Mobile, ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, Bundesliga ve La Liga EA Sports’u oynayabileceğiniz mobildeki tek yer.” ifadeleriyle anlatılıyor.

Sizler de Android veya iOS cihazlarınızda uygulama mağazası üzerinden yeni EA Sports Mobile 24’ü indirip deneyimleyebilirsiniz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...