Tgrt Haber

Elon Musk ‘Adana’ yolcusu: Gözler TEKNOFEST 2024’e çevrildi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2023 11:11 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 11:13
Elon Musk ‘Adana’ yolcusu: Gözler TEKNOFEST 2024’e çevrildi

Her yıl farklı illerde düzenlenen Teknofest, 2024 yılında Adana’da düzenlenecek. TEKNOFEST 2024’ün Adana’da düzenleneceğinin açıklanmasının ardından Elon Musk’ın verdiği söz akıllara geldi. Ünlü milyarder daha önceki davete önümüzdeki yıl geleceğinin sözünü verirken, bu kapsamda Adana’ya gelmesi bekleniyor.

Her yıl milyonlarca vatandaşa ev sahipliği yapan Teknofest​, 2024’te kapılarını Adana’da açacak. 

Havacılıktan uzay teknolojilerine kadar pek çok projelerin sergilendiği etkinlik, geçtiğimiz yıl İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlendi. Bir sonraki etkinlik, yani TEKNOFEST 2024’ün Adana’da gerçekleşeceği Selçuk Bayraktar​ tarafından duyuruldu.

TEKNOFEST 2024’E ELON MUSK’IN KATILMASI BEKLENİYOR

İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST devam ederken Elon Musk​, yaptığı paylaşımda, Erdoğan'a daveti için teşekkür ederek, "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye​'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bayraktar'ın açıklamasıyla birlikte Elon Musk'ın geleceği şehir de netlik kazanmış oldu. Musk, TEKNOFEST için 2024'te Adana​'ya gelecek. Aksi bir durum olmaması halinde ünlü milyarder ilk kez Teknofest’e katılım gerçekleştirmiş olacak.

Elon Musk ‘Adana’ yolcusu: Gözler TEKNOFEST 2024’e çevrildi

Öte yandan TEKNOFEST 2024’ün Adana’da düzenleneceği Selçuk Bayraktar tarafından sosyal medya platformu X üzerinden duyuruldu. 

Bayraktar, 2024 yılında Adana'nın TEKNOFEST'e ev sahipliği yapacağını açıkladı. Bayraktar, "Uzaklarda arama. TEKNOFEST 2024 Adana'da. Detaylı bilgi için TEKNOFEST sosyal medya hesaplarını takipte kalın." ifadesini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...