Tgrt Haber

Elon Musk duyurdu! Mavi tik artık tüm dünyada kullanımda

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 11:13 - Güncelleme : 24 Mart 2023 11:29

Twitter CEO'su Elon Musk, onaylı hesap olarak bilinen "mavi tik" onay sisteminin artık tüm dünyada kullanılabileceğini duyurdu.

Twitter​'ın CEO'u Elon Musk, bir süre önce satın aldığı sosyal medya platformundaki atılımlarına devam ediyor. Musk, kişisel hesabından yaptığı açıklamada Twitter'ın "mavi tik" olarak bilinen "Twitter Blue" onay sisteminin artık tüm dünyada kullanımda olduğunu söyledi.

ATILAN TWEET'İ SONRADAN DÜZENLEME ŞANSI TANIYOR

Kullanıcıların hesabına "mavi onay rozeti" ekleyen ücretli bir aylık abonelik hizmeti "Twitter Blue" ayrıca özel yeni özelliklere erken erişim imkanı tanıyor. Özellikler arasında daha uzun tweet atabilme, atılan tweeti düzenleyebilme, 1080p video yükleyebilme yer alıyor.

Şirket, dün uygun hükümet hesapları ve çok taraflı hesaplar için gri onay rozeti başvurularını da aldığını bildirmişti. "Twitter Blue" 13 yıldır yürürlükteydi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...