Tgrt Haber

Elon Musk duyurdu: Tesla Cybertruck su üzerinde yüzebilecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: autoblog
30 Eylül 2022 14:50 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 14:52
Elon Musk duyurdu: Tesla Cybertruck su üzerinde yüzebilecek

Tesla CEO'su Elon Musk, yakında piyasaya çıkması beklenen Cybertruck hakkında önemli bilgiler paylaştı. Aracın belirli koşullarda su üzerinde yüzecek olması dikkat çekti.

Elon Musk​, lüks otomobil markası Tesla ile yakında büyük bir projeye imza atacak. Şirketin uzun süredir üzerine çalıştığı ve merakla beklenen 'Cybertruck' hakkında çok önemli özellik daha ortaya çıktı.

Musk, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Cybertruck kamyonetiyle ilgili dikkat çeken bilgiyi paylaştı. Buna göre tasarımıyla dikkatleri çekecek Tesla Cybertruck, belirli koşullarda su üzerinde de yüzebilecek.

CYBERTRUCK SU ÜZERİNDE YÜZEBİLECEK

Elektrikli kamyonet​ Cybertruck, Elon Musk'ın açıklamasına göre su üzerinde yüzebilecek. Musk'ın tweet'ine göre bu; kısa süreliğine bir tekne görevi görerek gerçekleşecek.

2019'dan bu yana beklenen Cybertruck, her anlamda büyük şirketlerin gözdesi olacak. Üretiminin 2023'te başlayacağı ön görülen kamyonet, sahip olduğu özelliklerle de rakiplerine göz dağ verecek. 

MUSK'IN PAYLAŞTIĞI TWEET

''Cybertruck,  kısa süreliğine bir tekne görevi görecek kadar su geçirmez olacak, böylece nehirleri, gölleri ve hatta çok dalgalı olmayan denizleri bile geçebilir''

https://twitter.com/elonmusk/status/1575508498430820352

Kaynak: autoblog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...