Tgrt Haber

Elon Musk Twitter için 1 Nisan’ı göstererek uyardı: Eski hesaplardan kaldırılacak, işte detaylar!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 11:50 - Güncelleme : 24 Mart 2023 11:54
Elon Musk Twitter için 1 Nisan’ı göstererek uyardı: Eski hesaplardan kaldırılacak, işte detaylar!

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın gelişiyle Twitter Blue aboneliği yenilendi. Kullanıcılar ücretli olan bu aboneliğe kayıt olurken hem platformun ayrıcalıklarından faydalanıyor, hem de mavi tik rozetine sahip olabiliyor. Ancak 1 Nisan’da eski onaylanmış hesapları bekleyen kötü bir gelişme var. İşte detaylar…

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın gelişiyle Twitter Blue​ aboneliği yenilendi. Kullanıcılar ücretli olan bu aboneliğe kayıt olurken hem platformun ayrıcalıklarından faydalanıyor, hem de mavi tik​ rozetine sahip olabiliyor. Ancak 1 Nisan’da eski onaylanmış hesapları bekleyen kötü bir gelişme var. İşte detaylar…

Elon Musk’ın gelişiyle baştan aşağı değişen Twitter, son zamanlarda geliri artırmak için yinelenen Twitter Blue aboneliğini piyasaya sürdü. Şu anda tüm dünyada kullanıma açılan Twitter Blue ile mavi tik rozetinin yanı sıra, platformun ayrıcalıklı özelliklerinden faydalanmak mümkün.

Twitter Blue’nun piyasaya sürülmesiyle eski onaylanmış hesapları etkileyen yeni bir gelişme duyuruldu. Daha önce Twitter’da onaylanmış rozete sahip hesapların artık verilen bu onay işareti kaldırılacak. Peki ne olacak?

SON TARİH 1 NİSAN

Twitter tarafından yapılan duyuruda eski hesapların mavi tik rozeti kaldırılacak. Ancak bu rozeti kaybetmek istemeyen kişilerin Twitter Blue aboneliğine geçmesi zorunlu kılınacak.

Eğer Elon Musk​ 1 Nisan şakası yapmayı planlamıyorsa eski mavi tik doğrulama programı kapatılacak ve kullanıcıların rozeti de kaldırılacak. Öte yandan işaretin toplu mu yoksa tek seferde mi çekileceği de henüz belirsiz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...