Tgrt Haber

Elon Musk, Twitter için bir sonraki planını açıkladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
22 Ocak 2023 10:19 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 10:40
Elon Musk, Twitter için bir sonraki planını açıkladı

Ge.tiğimiz günlerde 1 yıllık Twitter Blue aboneliğini başlatan Elon Musk, platforma getireceği bir diğer yeniliği de duyurdu. Kullanıcıları artık tamamen reklamsız bir Twitter bekliyor. İşte ayrıntılar...

Twitter​'da sık sık değişiklik yapan ve uygulamayı baştan tasarlayan Elon Musk​, son olarak bir yıllık Twitter Blue aboneliğiyle yeni gelişmeyi kullanıcılarına duyurdu.

Şimdi ise Elon Musk, platformda yapacağı bir önemli değişikliği daha açıkladı. Twitter Blue kullanıcılarından 8 ile 11 dolar arası fiyat alan şirket, reklamları tamamen ortadan kaldıracak bir hizmet  sunmaya hazırlanıyor.

TWITTER, TAMAMEN REKLAMSIZ HİZMET SUNACAK

Twitter, gelirinin neredeyse yüzde 90'ını reklamverenlerinden sağlıyor. Sosyal medya şirketi reklamlar sayesinde ayakta kalırken Elon Musk, zarara uğrayacağını bile bile tamamen reklamsız bir Twitter aboneliği sunacağını açıkladı.

Henüz detaylarına yer verilmeyen reklamsız Twitter'ın, ne tür değişiklikler içereceği ve maliyet açısından ne kadarlık fiyatla geleceği de merak konusu.

Hatırlatmak için Elon Musk, Twitter'daki paylaşımında reklamsız Twitter için şu ifadelere yer verdi:

''Reklamlar Twitter'da çok sık ve çok büyük. Önümüzdeki haftalarda her ikisini de ele almak için adımlar atılıyor. Ayrıca sıfır reklama izin veren daha yüksek fiyatlı bir abonelik​ de olacaktır.''

https://twitter.com/elonmusk/status/1616855485294215168

Kaynak: Bloomberg
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...