Tgrt Haber

Elon Musk, Twitter'a gelecek özellikleri açıkladı: Bomba yenilikler yolda!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: reuters
10 May 2023 09:24 - Güncelleme : 10 May 2023 09:27
Twitter için yeni özellikler yolda

Twitter için yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Şirketin milyarder CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformuna gelecek yeni özellikleri açıkladı.

Twitter için yeni özellikler yolda

Musk yönetimindeki Twitter​ her geçen gün yeni bir özellikle güncelleniyor. Daha dostu kullanıcı arayüzüyle deneyim önemli derecede iyileştirilirken, Twitter Blue aboneliği kapsamında ise ayrıcalıklı özelliklerden faydalanılabiliyor.

Son zamanlarda karakter sınırı 10.000 karaktere yükselirken,Elon Musk​ Twitter için yoldaki özellikleri de paylaştı. Uzun süredir beklenen özellikler nihayet kullanıma sunulacak. İşte açıklanan yenilikler.

TWİTTER İÇİN YENİ ÖZELLİKLER YOLDA

Reuters’in haberine göre Twitter CEO’su Elon Musk, Salı günü yaptığı paylaşımda Twitter’a gelecek yeni özellikleri açıkladı. 

Geçtiğimiz yıldan bu yana uçtan uca şifreleme​ özelliğinin geleceğinden bahseden Musk, bu özelliği yakında kullanıma sunacaklarını açıkladı. Sadece bu kadarıyla da sınırlı değil. Kullanıcıları bekleyen önemli bir yenilik daha var.

TWİTTER, ARAMA ÖZELLİĞİNE KAVUŞUYOR

Yaptığı paylaşımda Musk, "Yakında, bu platformdaki herhangi biriyle kullanıcınızdan sesli ve görüntülü sohbet olacak, böylece dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla telefon numaranızı vermeden konuşabilirsiniz." Dedi.

Twitter'daki arama özelliği, mikro blog platformunu Meta'nın (META.O) benzer özelliklere sahip sosyal medya uygulamaları Facebook ve Instagram beğenileriyle aynı hizaya getirecek .

Musk, şifreli doğrudan mesajların bir sürümünün Çarşamba gününden itibaren Twitter'da kullanılabileceğini söyledi, ancak aramaların şifrelenip şifrelenmeyeceğini söylemedi.

ETKİN OLMAYAN HESAPLAR KALDIRILACAK

Yeni özelliklere ek olarak Twitter, etkin olmayan hesaplar için de harekete geçti. Musk, birkaç yıldır etkin olmayan hesapları kaldıracağını, bu sayede takipçi sayılarında düşüş yaşanabileceğini işaret etti. 

Kaynak: Reuters
Yerelleştirme: Okan Güleş-TGRT Haber

Kaynak: reuters
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...