Tgrt Haber

Elon Musk, Twitter'a gelecek yeni özellikleri açıkladı: Uçtan uca şifreleme ve dahası!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 16:55 - Güncelleme : 07 Mart 2023 16:58
Elon Musk, Twitter'a gelecek yeni özellikleri açıkladı: Uçtan uca şifreleme ve dahası!

Sahip olduğu sosyal medya platformu için sürekli güncellemeler yaptıran Elon Musk, önümüzdeki günlerde Twitter'a gelecek yeni özellikleri sosyal medya hesabından duyurdu.

Elon Musk​, sosyal medya​ platformu Twitter​'ı aldı ve uygulama üzerinde onlarca değişiklik yaptı. Şirket içindeki değişikliklerin yanı sıra platformda yapılan değişiklikler de sık sık gündeme geldi. Örneğin mavi tik hizmetinin de alınabildiği Twitter Blue bunun en iyi örneklerinden biri olarak gösterilebilir.

Daha kullanıcı dostu özelliklerle güncellenen Twitter, Elon Musk'ın son paylaşımına göre çok daha iyi hale gelecek. 44 milyara sosyal medya platformunu satın alan ünlü milyarder, yaptığı son paylaşımda uygulamaya gelecek yeni özellikleri açıkladı. Söz konusu özelliklerden birinin kullanıcı güvenliğine odaklanması ise geliştirmenin sevindiren tarafı.

TWİTTER İÇİN YENİ ÖZELLİKLER YOLDA

Elon Musk, hafta sonu yaptığı paylaşımda uçtan uca şifreli DM özelliğinin buay kullanıma sunulacağını söyledi. Söz konusu özellik uzun süredir beklenen ve günümüzde birçok platformda halihazırda mevcut. Uçtan uca şifreleme platformdaki direkt mesajlara cihaz tabanlı şifreleme getirecek. Bu sayede mesajların Twitter çalışanlarının görmesi dahi engellenmiş olacak.

Elon Musk, Twitter'a gelecek yeni özellikleri açıkladı: Uçtan uca şifreleme ve dahası!

Uçtan uca şifrelemeye ek olarak Musk, kullanıcıların bireysel DM'lere istedikleri herhangi bir emoji ile cevap verme imkanına da sahip olacağını duyurdu. Mevcut Twitter'da bir DM'ye emoji ile cevap vermeye çalıştığınızda, seçebileceğiniz yalnızca altı seçenek bulunuyor. Görünüşe göre Musk, sonraki güncellemeyle tüm emoji seçeneklerinin kullanılmasına izin verecek.

 Elon Musk’ın konuyla ilgili attığı tweet ise şöyle: “Bireysel DM’leri cevaplama, emojilere tepki bırakma ve şifreleme özelliğini bu ayın sonunda kullanıma sunmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...