Tgrt Haber

Elon Musk, Twitter'da kendi şirketlerinin reklamını yapacak!

14 Kasım 2022 10:57 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 10:59
Elon Musk, Twitter'da kendi şirketlerinin reklamını yapacak!

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ın koltuğuna geçen Elon Musk, sahip olduğu diğer şirketler için dev reklam kampanyasına satın aldı. Peki bu ne anlama geliyor?

Ünlü milyarder Elon Musk​, satın aldığı Twitter için yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Halihazırda platform üzerinde köklü değişikliklere giden Musk, diğer şirketlerini de sosyal medya platformu üzerinden tanıtmaya hazırlanıyor.

44 milyar dolara Twitter'ı satın alan iş adamının, sahip olduğu uzay şirketi SpaceX için dev reklam kampanyası satın aldığı bildirildi. Bu, bilmeyenler için Musk'ın kendi şirketini farklı ülkelerde tanıtacağı anlamına geliyor.

SPACEX'I REKLAMI GÖSTERİLECEK

CNBC'nin haberine göre Musk, şirketinin ürünlerini Avustralya​ ve İspanya'da tanıtmayı hedefliyor.

CEO'nun bu tanıtım için 250 bin dolar veya daha daha fazla maliyetle reklam kampanyası satın aldığı bildirildi. Kaynaklara göre SpaceX'e ait ürünler, Twitter'ın belirli alanlarında kullanıcıların karşısına reklam yoluyla çıkacak.

Söz konusu ülkeler için alınan reklam kampanasında, Twitter zaman çizelgelerinde günde bir ila üç kez SpaceX reklamının gösterilmesi planlanıyor. 

MUSK, DİĞER ŞİRKETLERİNİ DE TANITABİLİR

SpaceX için alınan reklam kampanyası, ünlü milyarderin sosyal medya yoluyla diğer ürünlerini de tanıtabileceğini gösteriyor. SpaceX'in yanı sıra Musk'ın lüks otomobil markası Tesla​ da, yine Twitter üzerinde başlatılan reklam kampanyası ile kullanıcılara gösterilebilir. 

 

 

Kaynak: CNBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...