Tgrt Haber

Elon Musk Twitter'ı bitirmeye kararlı! Logosu da değişiyor: Tüm kuşlara veda...

23 Temmuz 2023 11:15 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 11:28
Elon Musk Twitter'ı bitirmeye kararlı! Logosu da değişiyor: Tüm kuşlara veda...

Twitter'ın sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunun logosunu değiştireceğini söyledi. Musk "Yakında Twitter markasına ve kademeli olarak tüm kuşlara vade edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ABD'li ünlü teknoloji girişimcisi Elon Musk​, kısa süre önce olaylı bir sürecin ardından satın aldığı Twitter​'daki köklü değişikliklere devam ediyor. Önce onaylı hesaplar için ücretlendirmede zamlı tarifeye geçen, ardından tweet görüntüleme hakkını sınırlayan Musk, büyük kullanıcı kayıplarına neden olan bu hamlelerinin ardından şimdi de Twitter'ın logosunu değiştiriyor

YENİ AMBLEMİN İPUCUNU VERDİ

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu gece yeterince iyi bir X logosu paylaşılırsa yarın dünya çapında kullanmaya başlarız" ifadelerini kullanan Musk ardından bombayı patlattı. Kısa süre sonra yanıp sönen bir "X" GIF'i paylaşan Musk, girdiği bir Twitter Spaces odasında platformun logosunun değişeceğini açıkladı. Kendisine açıklamasıyla ilgili soru soranlara da Musk, "Uzun süre önce yapılmalıydı" yanıtın verdi.

Musk, ekim ayında Twitter'ı satın aldıktan sonra şirket ismini "Twitter Inc."den "X Corp"a değiştirmişti. Musk’ın uzay şirketi SpaceX’te de "X" sembolünü kullanıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...