Tgrt Haber

Elon Musk yine ne yapıyor? Eski tarihli gönderilerde temizlik başladı…

Editör: Okan Güleş / Kaynak: pplware
21 Ağustos 2023 17:40 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 17:40
Elon Musk yine ne yapıyor? Eski tarihli gönderilerde temizlik başladı…

Elon Musk’ın radikal değişiklikleri sonrası X, yani Twitter’da tepki çeken bir değişiklik daha gözlemlendi.

Sosyal medya platformu X, eski adıyla Twitter​ baştan aşağı değişti. Bu eserin sahibi ise Elon Musk​. Ünlü milyarder uygulamada her gün değişiklik yaparken, milyonlarca kullanıcıyı da çileden çıkarmayı unutmuyor.

Son olarak tepkiler bu kez de silinen görüntülerle ilgili. Zira ortaya çıkan ve teyit edilenlere göre Elon Musk yönetimindeki X’te, eski tarihli gönderilere ait fotoğrafların silinmeye başladığı bildirildi.

X’TE ESKİ FOTOĞRAFLAR SİLİNİYOR

Raporlara göre sorun, URL ile dönüştürülmüş olan resimlerde gözlemlendi. Bunun ne  zaman başladığı bilinmemekle birlikte, büyükten küçüğe pek çok sayfada resimlerin artık yer almadığı paylaşıldı.

Elon Musk yine ne yapıyor? Eski tarihli gönderilerde temizlik başladı…

Kullanıcılara göre bu sorun, 2024’ten önceki gönderileri kapsıyor. O dönemde fotoğraflı olarak paylaşılan tweet’lerde, şu an bakıldığında artık resimlerin olmadığı görülüyor.

Konuya ilişkin ise ne Elon Musk, ne de X CEO’su Linda Yaccarino'dan bir açıklama gelmedi.

 

Kaynak: pplware

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...